Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Se video Klæd dig ud som en jagerpilot med dette kostume til mænd, som indeholder en grøn heldragt med lynlås. Fuldend kostumet med et par pilot solbriller, og så er du klar til mange anledninger, herunder karneval og sidste skoledag.

Jægerpilot kostume

    Medfølger:  
  • Heldragt
Klæd dig ud som en jagerpilot med dette kostume til mænd, som indeholder en grøn heldragt med lynlås. Fuldend kostumet med et par pilot solbriller, og så er du klar til mange anledninger, herunder karneval og sidste skoledag. Brug størrelsesguiden herunder til at finde den størrelse der passer dig.
189 DKK
(Fri fragt over 350 DKK)

Vælg Størrelse :

* Påkrævede felter

189 DKK
  • Danmarks bedste udvalg
  • Prisgaranti på alle varer
  • Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • Forskellige leveringsmuligheder
  • Rabat ved køb over 1.000 kr.
Videopræsentation
Detaljeret vareinformation

Varenummer: S286230

Jægerpilot kostume til mænd (voksne).

Kategorier: Militær, Army, Alle kostumer , Sidste skoledags kostumer , Mande kostumer, Fastelavn, Voksen kostumer, Militær & politi, Kostumer, Sidste skoledag, Mandekostumer, Militær - Sø, land og luften, Militærkostumer, Alle Voksen kostumer, Alle kostumer, Uniform kostumer, Kostu

Leverandørbeskrivelse: Aviator Costume, Green, with Zip Up Jumpsuit. Adult Fancy Dress Costumes. Land, Sea and Air Forces Fancy Dress. Dry Clean Only.
Dette jægerpilotkostume indeholder en khakigrøn heldragt med to påsyede badges, hvoraf den ene er det amerikanske flag, og der på det andet står ”top fighter”. Heldragten er i militærstil med lange ærmer og ben, lynlås og en åben krave.