Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Se video Army kostume til kvinder, som består af en kort kjole i army print med et bælte og en matchende militærhat. Du kan tilføje et par fiskenet strømpebukser, et par pilotsolbriller og et patronbælte for at fuldende kostumet. Kostumet kan bruges til de fleste anledninger, og det er især velegnet til sidste skoledag og karneval.

Militær kvinde kostume

    Medfølger:  
  • Hat
  • Kjole
Army kostume til kvinder, som består af en kort kjole i army print med et bælte og en matchende militærhat. Du kan tilføje et par fiskenet strømpebukser, et par pilotsolbriller og et patronbælte for at fuldende kostumet. Kostumet kan bruges til de fleste anledninger, og det er især velegnet til sidste skoledag og karneval. Brug størrelsesguiden herunder til at finde den størrelse der passer dig.
159 DKK
(Fri fragt over 350 DKK)

Vælg Størrelse :

* Obligatoriske felter

159 DKK
  • Danmarks bedste udvalg
  • Prisgaranti på alle varer
  • Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • Forskellige leveringsmuligheder
  • Rabat ved køb over 1.000 kr.
Videopræsentation
Detaljeret vareinformation

Varenummer: S297870

Militær kvinde kostume til kvinder (voksne).

Kategorier: Militær, Army, Alle kostumer , Kvinde kostumer, Sexede kostumer - FEVER, Kvinder, Militær & politi, Kostumer, Sidste skoledag, Nytår, Nytårskostumer, Kvindekostumer, FEVER sexede kostumer, Militær - Sø, land og luften, Militærkostumer, , Alle Voksen kostumer, Alle kostu

Leverandørbeskrivelse: Fever Combat Girl Costume, Camouflage Green, with Dress and Cap. Risque Fancy Dress. Fever Fancy Dress. Dry Clean Only.
Tag kommando med dette militær kostume til kvinder, som består af en kort kjole med camouflage print og lynlås foran. Der medfølger desuden en militærhat, men glem ikke at tilføje en falsk riffel og et par fiskenet strømpebukser for at fuldende dit sexede look.