Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Morphsuits

De populære morphsuits fås i mange forskellige varianter. Vi skifter løbende ud i vores sortiment, og har helt sikkert et morphsuit du vil kunne lide.
Sorter faldende

4 vare(r)

Sorter faldende

4 vare(r)


Selvom kostumefester har været kendt i flere hundrede år, så kommer der konstant nye tiltag til. Et af de nyere typer kostumer er morphsuits, der udmærker sig ved at være en heldragt – altså dække hele kroppen inklusiv ansigtet, så du er total uigenkendelig for de andre gæster til en kostumefest eller som en leg derhjemme – lidt ligesom vi kender det fra Spiderman. Morphsuits benyttes primært som udklædning til voksne.

Man kan vælge det oprindelige type morphsuit, som er ensfarvede dragter i latex eller polyester, og det skaber naturligvis masser af behagelig opmærksomhed at være festens ukendte midtpunkt i fuld figur. Blandt de nyere kostumer inden for denne type dragter er specialdesignede morphsuits, hvor dragten har et tema som eksempelvis kendte superhelte, dukker, alfe foruden halloween tema, kattedyr eller gangster dragter.

Hvis du har mod på at gå en anden vej end alle de andre ved en udklædningsfest, så prøv med et morphsuit inden for den kategori af dragter, som du kunne ønske dig at være for en aften. Du bliver ikke skuffet over den interesse, som du bliver mødt med fra de andre gæster – tværtimod.