Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Nissehuer

Sorter faldende

12 vare(r)

Sorter faldende

12 vare(r)


Julen er ubetinget den traditionelt mest vigtige begivenhed i Danmark. Det skyldes naturligvis kristendommens fejring af Jesus fødsel i Betlehem, som er en af de vigtigste begivenheder i religionen. Men i moderne tid er der kommet andre og mere kommercielle interesser i den søde juletid. Nu om dage skal der gives gaver til hinanden i den helt store stil, og så skal man ofte også klæde sig ud i julekostumer for at fejre højtiden, og i den forbindelse er der intet mere vigtigt end den søde nissehue som prikken over i’et.

Markeringerne af julen foregår mange steder nu om dage. Det gælder selvfølgelig derhjemme på selve juleaften, når vi skal hygge og have gaver, og det kan ske utallige gange igennem december, hvor mange af os skal til juleafslutninger i børnenes institutioner, skolen, idrætsforeningen, på arbejdet og så videre.

En nissehue er for både børn og voksne

En nissehue er simpelthen blevet en del af julens traditioner, og mange bærer huen uden anden udklædning end den – for nissehuen er blevet et symbol på julen. Også for Julemanden og selvfølgelig nissepigerne.

For en generation siden var det oftest kun børnene, der tog en nissehue på i julemåneden, men med årene er det blevet normalt at også voksne bruge huen derhjemme, og nogle endda også på arbejdspladsen for at sprede den gode stemning.