Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Nissepige kostumer

Sorter faldende

1 til 20 af 24

Sorter faldende

1 til 20 af 24


Egentlig er det jo helt naturligt, at piger og kvinder også klæder sig ud i julen, hvor mændene jo nærmest har et naturligt patent på kostumet som julemand eller nisse. Derfor er nissepige kostumer også efterhånden blevet en stort hit overalt i landet.

Det gode ved nissepige kostumer er, at du selv bestemmer, hvilken nissepige du er. Der findes mange typer og tilvalg til julekostumet, som for eksempel giver pigen ekstra sødme, større realisme eller måske endda mere sexet i udklædningen. Det er jo ingen hemmelighed, at det især er til julefrokosterne, at der er bud efter nissepiger i dejlige kostumer. Julefrokosten er måske årets sjoveste fest, og i flere og flere firmaer, pubs eller restauranter er det blevet normalt, at kollegerne giver den gas til festen i sjove eller frække kostumer – alt efter hvad der nu er normen i firmaet eller den fest, du er inviteret med til.

Hvis du gerne vil give dit nissepige kostume et personligt præg, er der gode muligheder for at finde andre farver end lige rød og hvid, ligesom du kan finde ekstra tilbehør til nissepigen – twistede nissehuer, paryk, klokker, strømpebukser, fjer, handsker. Du kan også lege med farverne i de enkelte dele, og blandt andet er sort, lilla eller grønt populære valg, der står godt sammen med den klassiske julerøde farve.

Hvordan ser din nissepige udklædning ud?

Beskrevet med andre ord er der mulighed for at være lige den nissepige, du har lyst til at præsentere – neutralt, klassisk eller frækt – du skal nok lykkedes med at få skabt opmærksomhed om dig til julefesten eller julefrokosten, hvor humøret er højt og hvor promillerne danser om kap med kolleger og chefer.

Lad ikke mændene tage patent på julekostumerne – find dit nissepige kostume i vores store udvalg og bliv festens helt naturlige midtpunkt.