Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Nytårsfest

Sorter faldende

1 til 20 af 142

Sorter faldende

1 til 20 af 142


Tre… To… Én… GODT NYTÅR! Sådan lyder det i tusinder af danskeres hjem hvert år, når 31. december bliver til 1. januar det følgende år. Nytårsfesten er et begreb, som vi alle kender særdeles godt til, og som vi alle har en holdning til, hvordan skal fejres. Nogle mennesker elsker traditionerne lige fra hvilke gæster, man vil have med, til borddækning og pynt , og hvilken mad man skal spise fra forret, hovedret til dessert. Andre har løsnet lidt op for alle traditioner og vil egentlig bare gerne fejre årets bedste festlige begivenhed med fuld tryk på gaspedalen og i venners gode lag.

Men mon ikke de fleste alligevel skæver lidt til traditionerne, når der er nytårsfest. Det kan godt være, at man ser lidt stort på menuen, men så er der jo det med fyrværkeriet, champagnen og de festlige hatte, som alligevel tiltaler selv unge mennesker, og som derfor elsker at tage de traditioner til sig og fortsætte dem i egen stil og på egen facon. Nytårsfesten er for rigtig mange årets fest, for det er her, at nytårsforsætter og mål sættes for det kommende år med alt, hvad dertil hører af spændende udfordringer og drømme, der skal indfris.

Nytårsfest er folkets fest. Det er nationens fest, der intet har med hverken religion eller overtro at gøre. Det er fest på egne præmisser, og så er det den eneste fest på hele året, hvor hele landet er i samme båd. God fest og godt nytår!