Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Ølbong og BongZilla


    Intet sætter gang i festen som en ølbong (ikke at forveksle med beer pong) eller endnu bedre; en bongzilla. Jo, du kan også bare hælde direkte af flasken eller dåsen, men det er ikke tilnærmelsesvis lige så udfordrende, og derfor heller ikke tilnærmelsesvis lige så sjovt.

    Med en ølbong kan du bunde en øl (eller en anden væske) på få sekunder, og når du først får åbnet for hanen, så er det altså bare om nå at synke den første mundfuld før den næste kommer væltende. Ølbong er fast indentar på de danske festivaller, hvor øl bongen er et ekstremt godt samlingsspunkt for de festglade mennesker. Det er helt oplagt at holde forskellige konkurrencer i, hvem der kan bunde flest øl på kortest mulig tid.

    Der findes også mere avancerede ølbonger, som ikke kun er til en person. Her går der for alvor gruppeaktivitet i den, da man så fx kan dyste i hold om at bunde x antal øl hurtigst. Hvis I ikke kan få noget sjovt ud af denne til jeres fest, så er der noget helt galt. Så længe man har noget at hælde i den, så er sådan en avanceret øl bong garanti for et brag af en fest, hvad end det er på festival eller til en privat fest.

    Hvis du skal købe noget fedt ind til din fest, så er de efterhånden verdensberømte red cups fra USA også et glimrende bud.