Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Oktoberfest / Tyrolerfest


    Når det kommer til temafester, er det nærmest kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til, hvad man kan vælge at bruge som tema. Dog er der nogle klassikere, der går igen, fordi de skaber en fest hver gang, de tages i brug. Et af disse temaer er oktoberfesten, som bliver brugt af mange i forbindelse med fødselsdage, kobber- og sølvbryllupper eller uden en særlig anledning. Uanset hvad er det sikkert, at en kombination af klassiske klædedragter, Heidi-fletninger og en masse øl vil skabe en festlig og garanteret helt uforglemmelig aften.

    Alt til oktoberfesten

    Hos os kan du finde alt det, du skal bruge, for at holde en succesfuld oktoberfest. Når det kommer til temafester, spiller oppyntning og dekoration en stor rolle. Derfor finder du i vores udvalg en masse pynt og dekoration, som du kan bruge til at forvandle dit hjem eller nogle lejede lokaler til det helt rette sted at holde en oktober- eller tyrolerfest. Vi har kort sagt alt til oktoberfesten, hvilket sikrer, at du kun behøver handle ét sted, når du ønsker at holde en fest med tyrolertema. 

    Udklædning til værten

    Hos os finder du også et stort udvalg af udklædning til oktoberfesten. Og er man vært, er det utrolig vigtigt, at man giver den hele armen med hensyn til både udklædning og oppyntning. Derfor kan du med fordel se nærmere på vores store udvalg af kostumer til oktober- og tyrolerfesten. Vi har gennemførte kostumer til både mænd og kvinder, og de kan naturligvis også bruges, selvom du ikke selv er vært, men blot er inviteret med som gæst. Vi tør godt sige, at vi har alt inden for oktoberfesten, og derfor er vi det rette sted at starte, uanset om du er inviteret til eller selv skal holde oktober- eller tyrolerfest.