Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Ølglas


    En god ret skal serveres med de bedste råvarer, i gode omgivelser og med det bedste service for at yde retten respekt og lade nydelsen være en totaloplevelse i stedet for blot en smagsoplevelse. Det sammen kan man på mange måder sige om de drikkevarer, vi nyder med maden – eller som vi nyder at smage på ved festlige sammenkomster. Derfor er der efterhånden også rigtig mange, der foretrækker sin øl serveret i rigtige ølglas, hvor øllens smag og fylde ydes den størst mulige retfærdighed.

    Det egentlige ølglas kender vi danskere først og fremmest fra verdens mest øldrikkende befolkning i Tyskland. Herfra fik vi de store, solide og kantede ølglas, vi kender fra oktoberfest og tyrolerparties, og hvor øllet har god plads til både skum og volume. Senere blev vi også herhjemme bekendte med den britiske pint og de særlige glas, øl serveres i på de britiske øer. Her er ølglasset tyndere, men højere, og det ligger lidt bedre i hånden og er måske en anelse mere elegant end den tyske.

    Men sagen er, at der i dag findes ølglas i tusindvis af former og tykkelser, og der findes ikke den ølproducent i verden, der ikke også har udviklet sit eget, specielle ølglas til sin pilsnerøl, hvedeøl, maltøl eller hvad det nu er, der passer ganen bedst. I husholdningen derhjemme er der måske ikke plads til de store ølglas og ølkrus, vi kender fra udskænkningssteder, pubs og restauranter. Men der er heldigvis utallige muligheder for at finde det helt rigtige glas, der passer til dit temperament og smag inden for design.