Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Se video Ønskefe kostume til kvinder, som indeholder en bøgebladsgrøn kjole med tyl, slidser og nederdel i flere lag og nuancer. Derudover medfølger der et sæt metallic grønne vinger og et fint, grønt hårsmykke. Tilføj en fin stjernetryllestav til din udklædning, og det er fuldendt og klar til fastelavn, sidste skoledag eller karneval.

Ønskefe kvinde kostume

    Medfølger:  
  • Hårpynt
  • Kjole
  • Vinger
Ønskefe kostume til kvinder, som indeholder en bøgebladsgrøn kjole med tyl, slidser og nederdel i flere lag og nuancer. Derudover medfølger der et sæt metallic grønne vinger og et fint, grønt hårsmykke. Tilføj en fin stjernetryllestav til din udklædning, og det er fuldendt og klar til fastelavn, sidste skoledag eller karneval. Brug størrelsesguiden herunder til at finde den størrelse der passer dig.
239 DKK
(Fri fragt over 350 DKK)

Vælg Størrelse :

* Påkrævede felter

239 DKK
  • Danmarks bedste udvalg
  • Prisgaranti på alle varer
  • Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • Forskellige leveringsmuligheder
  • Rabat ved køb over 1.000 kr.
Videopræsentation
Detaljeret vareinformation

Varenummer: S221540

Ønskefe kvinde kostume til kvinder (voksne).

Kategorier: Fe, Alle kostumer , Eventyr, Engle, tegneserier , Kvinde kostumer, Voksen kostumer, Sexede kostumer - FEVER, Kvinder, Nytår, Nytårskostumer, Kvindekostumer, , Alle Voksen kostumer, Alle kostumer, Nytårsfest, Nytårskostumer, Kostumer til kvinder, Frække kostum

Leverandørbeskrivelse: Woodland Fairy Costume, Green, with Dress, Headpiece and Wings. Adult Fancy Dress Costumes. Fairies, Wings and Wands Fancy Dress. Dry Clean Only.
Bliv forvandlet til Peter Pans lille flyvende ven, Klokkeblomst, med vores fekostume. Dette kostume har en smuk, lille, grøn kjole med en takket nederste kant. Også inkluderet er det fine hårpynt og et sæt sølv og grønne vinger. Kostumet er lavet i en smuk, smaragdgrøn farve, og materialet har en fin glans, hvilket gør det til det perfekte Klokkeblomst-kostume. Kjolen er uden ærmer, lavet i et elastisk materiale og pyntet med pailletter. Skørtet har to lag, og vingerne er skumpolstrede, så de holder formen. De har to elastiske løkker, som du tager armene igennem.