Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Parykker

Sorter faldende

3 vare(r)

Sorter faldende

3 vare(r)


Udklædningsfester er en skøn måde at fejre begivenheder på eller feste på, og hvor det engang mest var for børnene at klæde sig ud, er det nu om dage helt almindeligt at voksne også har kostumefester på til særlige arrangementer i fritiden og på jobbet. Når man klæder sig ud bliver man for en lille stund til en hel anden, end den man er, og det er det, der for mange netop er det herlige ved den slags fester. Det er ikke noget problem at finde det rette kostume i utallige webbutikker, og så går man ellers i gang med at finpudse kostumet ned i mindste detalje for at gøre forvandlingen så helstøbt som muligt.

Massevis af sjove parykker

Ofte er det jo i detaljen, at man finder forskellen på det fuldendte kostume, og her kommer parykker ind i billedet (gerne sammen med en maske). Med en paryk bliver din udklædning gennemført, og med lidt held og dygtighed kan du endda i noget tid skjule, hvem du er, overfor selv nogle af dine nærmeste venner eller kolleger.

Parykker er noget, alle kan bruge. Børnene synes endda at det kan være rigtig sjov med en overdreven paryk, der gør udklædningen endnu mere opsigtvækkende. Sådan kan det selvfølgelig også være for voksne, som ofte vælger den paryk, der giver kostumet det sidste overbevisende ryk. Det siger sig selv, at nogle kostumer har mere brug for at bruge paryk, end andre. Men det er alligevel værd at overveje at fuldføre enhver udklædning med en velvalgt paryk og lade forvandlingen fudlende.