Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Pensler

Sorter faldende

3 vare(r)

Sorter faldende

3 vare(r)


Helhedsindtrykket af en kvinde, der er klædt på og shinet op til fest og fejring er altafgørende for mange – ikke mindst i forhold til kvinden selv. Selvom der er opbrud på mange måder i det moderne samfund med de gængse opfattelser af, hvordan vi som kvinder og mænd skal klæde os og opføre os, så står det stadig til troende, at langt de fleste kvinder foretrækker at bruge sminke, makeup, lak og stift, når man skal markere en særlig lejlighed.

Med den rette makeup føler de fleste kvinder sig i sit rette element. Nogen vil foretrække den stærkt markerede makeup, hvor penslen knivskarpt har trukket linjerne på. Andre kvinder vil helle have bløde overgange mellem sminken og den naturlige hudfarve, som vi nu engang alle er udstyret med fra naturens hånd. Og netop valget af pensler til makeup’en er vigtig i den sammenhæng. Hvis du ønsker stærke og lige linjer og markeringer, er de stive penselstrøg klart at foretrække, mens det modsatte gør sig gældende for de mere bløde overgange.

Det er som med al den anden sminke, makeup, parfume neglelak eller læbestift det samme, der er afgørende for udfaldet: Det er din egen personlighed der afgør, hvor meget, hvor lidt, hvor farvet eller hvor neutral, man ønsker at makeup’en skal være. Pensler til din makeup skal vælges med samme omhu som den type makeup, du ønsker at bære til festen eller højtideligheden.