Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Peter Pan kostumer (Kaptajn Klo m.fl.)

Sorter faldende

1 vare(r)

Sorter faldende

1 vare(r)


Historien om Peter Pan har været blandt os i over 100 år, og den lille flyvende, grønt klædte dreng er stadig evigt ung og handlekraftig, ligesom han betager børn i alle aldre den dag i dag. Og hvem har ikke lyst til at være en dreng for evig tid – i hvert fald en gang imellem? Et Peter Pan kostume er inspireret af den dragt, som Disney skabte i tegnefilmen af samme navn fra 1953, hvor Peter Pan tager Wendy og hendes søskende med på en flyvetur til Ønskeøen, hvor de møder Klokkeblomst, de glemte drenge og naturligvis Kaptajn Klo.

Nyd en dag i Peter Pan kostume – også som voksen

Det er med andre ord den klassiske opfattelse af Peter Pan kostumet, og det er grønne, tætsiddende bukser, en grøn skjorte og så den grønne hat. Derudover skal der brune og gerne bløde sko på foruden en rød fjer i hatten. Et brunt bælte er til at hænge skeden med dolken, som Pan skal kæmpe mod Kaptajn Klo med.

Sådan lyder beskrivelsen af især børnenes kostume, men de voksne kan naturligvis tilpasse deres kostume, så det passer en smule bedre til personligheden – det vigtigste er dog det grønne islæt, hatten og det store smil. Vi har både kostumer til voksne og børn, så tro ikke at du som voksen skal gå glip af denne Peter Pan udklædning.

Han er en af de ældste skurke, der findes på film og i tegneserier, for den nederdrægtige Kaptajn Klo har plaget Peter Pan og de andre drenge på Ønskeøen i mere end 100 år efterhånden. Kostumer kan bruges af både voksne og børn, selvom det oftest vil være drenge og mænd, der vælger det.

Du kender ham jo næsten fra tegnefilmene: Kaptajn Klo er en klassisk sørøver type med stor frakke, prægtig hat, klap for øjet, sømandsbukser og skjorte, og så har han jo naturligvis den umiskendelige klo på den ene hånd – kloen, som den evigt tilbagevendende krokodille jo bed af for så mange år siden, og som derfor stadig kan jage en skræk i livet på den noget skrøbelige kaptajnen. Kostumet er tro mod Disneys film, der gjorde Peter Pan og Klo verdensberømte – en film, der stadig kan begejstre nutidens generationer.

Udklædning til både børn og voksne

Kaptajn Klo kostumet er velegnet til en makker i form af Peter Pan til festen. Det kan også være at I er en gruppe, der leder efter et tema, og så kan man jo tilføje flere af de kendte figurer fra den berømte Disneyfilm – eksempelvis Klokkeblomst, Wendy eller måske styrmand Smisk fra Klos mandskab. Det kan være sjovt – og lidt modigt – at vælge berømte skurke som udklædning til en kostumefest. Med et Kaptajn Klo kostume er du i hvert fald sikker på at få stor opmærksomhed, og det kan både børn og voksne – især drenge og mænd – jo aldrig have noget imod.