Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Pimp / Alfons kostumer

Sorter faldende

3 vare(r)

Sorter faldende

3 vare(r)


Indrømmet! En alfons, der jo er prostitueredes berygtede og kriminelle bagmand, er ikke ligefrem den mest sympatiske person på denne jord. Men derfor er pimp kostumer alligevel en åbenbaring til udklædningsfesten, hvor du gerne vil sætte lidt fut i løjerne.

Det engelske ord for alfons er netop pimp, men ordet bruges også i andre sammenhænge, hvor man kan pimpe noget op – oftest biler eller motorcykler, så det ser mere imponerende og prangende ud end ellers. Det samme kan siges om pimp kostumet, der bare er et festfyrværkeri af farver og overdrevet blær.

Mandlig udklædning som pimp / alfons

Så hvis du har lyst til at leve en dag i overdrevet udstyr, så er pimp kostumer absolut en mulighed for at komme i centrum til en fest, hvor du forventes at vise cool personlighed, og hvordan man lever et liv i overhalingsbanen med fuld fart på alle kedler.

Det siger sig selv, at der er masser af muligheder for sjovt tilbehør lige fra de store cigarer, ringe og øreringe, solbriller og så den karakteristiske hat, der også gerne må være stor og imponerende. Der er ingen andre kostumer med så mange muligheder for de store armbevægelser som pimp kostumerne.