Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Se video Flot Pink Lady kostume til kvinder i Grease-stil, i form af en lyserød jakke i blankt, skinnende stof. Pink Ladies' logo er broderet på ryggen af jakken. Fuldend kostumet med et par Grease solbriller, en af vores Grease parykker og en Pink Ladies-taske.

Pink Lady kostume, Grease

    Medfølger:  
  • Jakke
Flot Pink Lady kostume til kvinder i Grease-stil, i form af en lyserød jakke i blankt, skinnende stof. Pink Ladies' logo er broderet på ryggen af jakken. Fuldend kostumet med et par Grease solbriller, en af vores Grease parykker og en Pink Ladies-taske. Brug størrelsesguiden herunder til at finde den størrelse der passer dig.
159 DKK
(Fri fragt over 350 DKK)

Vælg Størrelse :

* Obligatoriske felter

159 DKK
  • Danmarks bedste udvalg
  • Prisgaranti på alle varer
  • Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • Forskellige leveringsmuligheder
  • Rabat ved køb over 1.000 kr.
Videopræsentation
Detaljeret vareinformation

Varenummer: S283850

Pink Lady kostume, Grease til kvinder (voksne).

Kategorier: Grease, 1970erne, 1980erne, Disco, Karnevalskostumer, Alle kostumer , Sidste skoledags kostumer , Berømte personer og figurer , 70'er tema , Temaer:, Alle Voksen kostumer, Kvinde kostumer, 60'er tema, Kendte personer, Kostumer, Sidste skoledag, Nytår, Nytårskostumer, Kvindekostumer, 70er k

Leverandørbeskrivelse: Grease Pink Ladies Jacket, Pink, with Embroidered Logo. Film and TV Fancy Dress. Grease Licensed Fancy Dress. Dry Clean Only.
Bare indrøm det, vi ønskede alle, at vi var en Pink Lady fra filmklassikeren Grease. Denne jakke er i lyserød satin og har ”Pink Ladies” broderet på ryggen og brystet – akkurat ligesom i filmen. Gennemfør dit look med et par pink solbriller.