Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Pippi Langstrømpe kostumer

Sorter faldende

1 vare(r)

Sorter faldende

1 vare(r)


Her kommer Pippi Langstrømpe, tul-la-hop, tul-la-hej, tul-la-hop-sa-sa. Her kommer Pippi Langstrømpe, ja her kommer faktisk jeg. Så er scenen vist sat for alle og enhver her i landet. Verdens friskeste og stærkeste pige har været med de fleste af os siden barndommen, og vi elsker historierne om den forældreløse og elskelige, rødhårede pige. Men det er faktisk ikke bare piger, der holder af Astrid Lindgrens berømte figur. Også mange drenge har intet imod at tage et pige kostume på, for Pippi hun er bare sej! Og det har en voksen heller ikke - for alle elsker jo Pippi.

Det meste kendetegnende ved Pippi Langstrømpe kostumer er den vilde sammensætning af farver og klæder, der nærmest synes som et miskmask af hvad Pippi nu har fundet i skuffen om morgenen. Mest iøjnefaldende er den naive kjole med lapper på, de lange strømper i forskellige farver og striber og de store, sorte sko, der nærmest er kortskaftede støvler til mænd.

Både børn og voksne elsker Pippi

Men det allermest karakteristiske ved Pippi Langstrømpe kostumer er naturligvis de strittende fletninger og røde hår, for det kan man bare ikke komme uden om. Håret kan man sætte nemt ved hjælp af stivere i fletningerne, og det røde hår kan eventuelt anskaffe ved hjælp af den særlige Pippi paryk. Kostumerne fås både til dig som voksen og til dine børn.