Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Pirat hatte

Sorter faldende

1 til 20 af 25

Sorter faldende

1 til 20 af 25


Hvad er en pirat uden sin hat? Hvis man skal være en rigtig pirat eller sørøver, kræver det simpelthen en sørøverhat. Det kan du heldigvis finde hos os, hvad enten du er mand eller kvinde. På den vis kan du være sikker på at kunne gennemføre dit piratkostume, hvad enten du skal til udklædnings- eller decideret piratfest. Med en af vores hatte på hovedet, er der ingen, der vil være i tvivl om, hvad du skal forestille.

Flot udklædning til enhver piratfest

Hos os kan du finde dit piratkostume, uanset hvilken udklædningsfest eller –begivenhed du skal til. Hos Festli.dk er vi nemlig, som det fremgår af vores navn, eksperter på festområdet, og derfor er vi også det rette sted at lede, når du skal bruge et nyt kostume. Hos os finder du nemlig gennemførte kostumer. For eksempel er der tilbehør til alle vores kostumer, ligesom pirat hattene fås som tilbehør til vores pirat kostumer. På den vis er du sikker på at møde op som en pirat, gennemført fra top til tå.

Hatte til fair priser

Det er forståeligt, hvis du ikke ønsker at betale i dyre domme for en pirat hat til dit kostume. Netop derfor vil du se, at vores hatte fås til meget fair priser. På den vis kan du måde op i et gennemført kostume med en rigtig pirat hat på hovedet, uden at det behøver blive en dyr fornøjelse. Skal du til pirat fest eller vil du bare klæde dig ud som pirat til en udklædningsfest, kan du finde den oplagte hat til formålet i vores udvalg.