Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Pirat / Sørøver kostumer og udklædningstøj

Sorter faldende

1 til 20 af 163

Sorter faldende

1 til 20 af 163


Piraterne og deres liv på de syv have, anekdoterne, myterne og de utallige historier har været fascinerende fortællinger i snart flere århundreder. Hvem kender ikke til fortællingerne om Francis Drake, Sortskæg, John Hawkins og Anne Bonny? Og hertil kan så lægges litteraturens og filmenes berømte pirater som Kaptajn Klo, Long John Silver og Jack Sparrow, og så er fantasien sat løs og du er klar til at klæde dig ud til fest i et sørøver eller pirat kostume, der kan slå benene væk under de fleste landkrabber.

Danmarks støreste udvalg af pirat og sørøver udklædning

Hvis du er inviteret til kostumefest eller temafest er du på sikker grund, når du møder op i et pirat kostume. Med den påklædning har du nemlig alle muligheder for at tiltrække dig positiv opmærksomhed. Tænk blot på det antal muligheder, som piraten og sørøveren har for at skabe sin egen karakter: Klap for øjet, træben, kikkert, sabler og sværd, tatoverede dødningehoveder, imponerende hatte, pistoler i brede bælter, langt hår under tørklæder om hovedet, lækre lange støvler og kulørte gevandter i det hele taget.

Og glem nu ikke den hele flaske rom, der skal sidde fastspændt på bæltet eller i en stor lomme i jakken! Et pirat og sørøver kostume er ren rock and roll når det drejer sig om at kunne føre sig frem til festen.

For kvinderne er der også masser af muligheder for at klæde sig frækt og udfordrende på med stramtsiddende sorte læderbukser eller leggings, flagrende hvide skjorter eller frække nederdele og med lange sorte læderstøvler på fødderne og et godt stykke op af benene. Der er vist ingen grund til at sige, at du som kvindelig sørøver har gode muligheder for at tiltrække dig opmærksomhed og skille dig ud til kostumefester overalt: Det kan være sexet som bare pokker!

Både for børn og voksne

Du finder dit piratudstyr på Festli.dk, hvor der er rigeligt med kostumer, som du enten selv kan sammensætte eller købe i sin helhed. Pirat og sørøver kostumer er en af de bedst sælgende kostumer, og sådan har det været længe. Der er noget dragende over dem, og det lugter unægtelig af eventyrlyst og frihedstrang med piratens løsslupne livsstil. Skab selv dit drama og livshistorie med din pirat og imponer gæsterne med grumme sørøverhistorier fra dit vilde og dramatiske liv i havet omkring de smukke øer i det caribiske hav.