Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Pirat tilbehør

Sorter faldende

1 til 20 af 170

Sorter faldende

1 til 20 af 170


Når det kommer til udklædning, bliver det kun sjovere, jo mere gas, man giver. Derfor kan det godt betale sig at tænke i sjove detaljer, når man skal klæde sig ud. Det gælder ikke mindst, når man vil klæde sig ud som pirat. Hvad enten du er mand eller kvinde, kan du finde et stort udvalg af udklædning til pirat temaet hos os. Og i vores udvalg af pirat tilbehør kan du finde små detaljer, der gør forskellen og sikrer, at du helt sikkert vil tage kegler, når du møder op til festen udklædt fra top til tå. 

Find detaljerne til dit kostume hos os

Med kostumer er det tit de små, sjove detaljer, der gør forskellen. Netop derfor har vi samlet et udvalg af tilbehør til piratkostumet, så du kan finde de små ting, der gør underværker for det samlede indtryk. Det kan for eksempel være en klassisk pirat hat, en sabel, et halstørklæde eller noget helt fjerde. Uanset hvad kan vores pirat tilbehør være med til at sætte prikken over i’et på dit piratkostume. 

Køb hele dit kostume ét sted

Det kan hurtigt blive en besværlig og irriterende proces, hvis man skal rundt i diverse butikker og sammensætte sit kostume én del af gangen. Hos os kan du heldigvis købe hele kostumer samlet, ligesom du kan købe alt tilbehør og lignende hos os. På den vis behøver du fra nu af kun at handle ét sted, når du skal klæde dig ud som pirat. Og det bedste af det hele er, at det hele kan klares hjemme fra sofaen. Du kan derfor med fordel starte hos os, hvis du mangler tilbehør til dit pirat kostume.