Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Plastik glas / krus

Sorter faldende

3 vare(r)

Sorter faldende

3 vare(r)


Skål! Det klirrer lystigt ved de mange festlige komsammener, der hver eneste weekend foregår over hele landet, hvad enten det drejer sig om fødselsdage, mærkedage, jubilæer, bryllupper eller middage ved højtider. Danskernes tradition med at skåle med sit ølglas, vinglas eller shots er kendt og elsket af enhver, der ved hvor meget det betyder for at skabe den nødvendige, hyggelige stemning, der jo helst skal være ved den slags større begivenheder.

Men næsten så sikkert som amen i kirken er det jo, at drikkeglas nemt går i stykker – ikke mindst når der er mange mennesker forsamlet og hvor der skålet hyppigt. Til det er plastik glas eller plastik krus en gave for den eller de, der holder festen. Udover den åbenlyse fordel ved, at man ikke skal rende og være politibetjent i forhold til de dyrebare glas, så er brugen af plastik glas jo også særdeles velvalgt, hvis man helst vil undgå store og uoverskuelige opvaske tjanser næste dag, når gæsterne er gået hjem. De skal nemlig bare smides i affaldssækken, og så er det nemlig overstået. Her skal du ikke bekymre dig om miljøet, for plastik krusene er miljøvenlige og forurener ikke naturen unødigt.

Plastik glas og krus er på samme måde en stor, hjælpende hånd, når der holdes børnefødselsdag med skvulpende kakao eller saftevand i bægrene. Ofte står forældrene til fødselsdagsbarnet og våger over service og bestik, når de små fester, for det kan gå vildt for sig. Men med en plastik dug, plastik glas eller krus og en bunke gode pap tallerkener er den slags bekymringer slet ikke aktuelle længere.