Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Pocahontas kostumer


    Legenden om den smukke indianer- og høvdingepige Pocahontas fra Virginia vil altid være en del af den amerikanske historiefortælling som både børn og voksne kender den. Hendes smukke ydre kombineret med en stålsat vilje og intelligens skabte historien om indianerpigen, der tog til England og tilbage igen. Hun er mest kendt i dag fra filmens verden, hvor især to film fra Disney i 1990’erne trak millioner af mennesker i biograferne overalt.

    Små piger og voksne kvinder elsker Pocahontas

    Derfor er Pocahontas kostumer stadig det foretrukne valg for mange piger og kvinder, børn og voksne, når de skal vælge udklædning til karneval eller fest. Legenden lever videre. Udklædningen er forholdsvis enkel, men den skal alligevel være præcis i sin gengivelse af amerikanske indianere fra 1500- og 1600-tallet. Det handler om en beige eller brun lærredskjole, gerne holdt ind til kroppen med et simpelt bælte. Hertil hører brune støvler, eller mokkasiner gerne i ruskind eller lignende, og på det sorte hår hører et bredt hårbånd. Hvis du ikke er begunstiget med sort eller mørkebrunt hår, kan du overveje en lang, glat og sort paryk, der fuldender udklædningen som Pocahontas.

    Hvis du er med din mandlige partner kan I samtidig overveje, om han skal klædes ud som Pocahontas’ kæreste, John Smith - det er en oplagt mulighed både for børn og voksne.