Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Politi / FBI / SWAT kostumer og udklædningstøj

Sorter faldende

21 til 40 af 80

Sorter faldende

21 til 40 af 80


Uniformer har altid fascineret mange mennesker både kvinder og mænd - og sådan set også børn. Vi kender alle til den tiltrækningskraft, som sygeplejersken eller søofficeren har, blot fordi de trækker uniformen på og går på arbejde. Men det er ikke alle typer uniformer, der virker lige tiltrækkende, for den skal helst udstråle en vis portion autoritet og det er jo ikke alle typer uniformer, der gør det.

En af de mest populære, når både kvinder og mænd skal til kostume- eller temafest, er derfor politi kostumer, der netop udstråler rå kraft og stor autoritet uanset hvem, der bærer kostumet. Mændene skal først overveje, hvilken stil og politiuniform, de synes bedst om på i udvalget på Festli.dk.

Politiuniform og politiskjorte til voksne mænd og kvinder

Du kan nemlig vælge mellem populære modeller fra det amerikanske politi, engelsk bobbier, de hårdføre specialstyrker fra SWAT-teamet eller det amerikanske grænsepoliti, som man så ofte har set på film. Hører du til den mere modige type står det dig frit at vælge den stramtsiddende og frække uniform med stram lycraskjorte og shorts med lynlås – her er der ikke meget overladt til tilfældighederne.

Kvinder kan naturligvis også være seje eller sexede politibetjente. Vores udvalg af kvindelige politi kostumer indbefatter blandt andet naughty policewoman, policechick, pin-up policebabe, lady, babe og så videre – i sorte, pink og røde nuancer - du har nok allerede nu en god ide om, hvor vi er henne på opmærksomhedsskalaen, men prøv selv at finde det kostume, der passer dig og din personlighed bedst. Kvinderne kan dog også sagtens bære det mere klassiske politi kostume, som også mændene bruger, for det er der nu også noget frækt og kinky over, ligesom fx stuepige kostumet til kvinder.

Børnene kan også blive politibetjente for en dag

Til politi kostumer til børn har Festli.dk naturligvis et stort udvalg af accesories og tilbehør som pistoler, pistolbælter, knipler, politi-id, politiskilte, overskæg, håndjern, hjelme og kasketter.

Derudover skal børnenes drøm om at være en rigtig politibetjent for en dag heller ikke overses. Festli.dk har flere børnemodeller, der ligesom de voksnes kan have større eller mindre lighed med virkelighedens uniformer. Det er med andre ord et populært valg at tage til fest i et politi kostume for hele familien med vores udvalg af fede kostumer til voksne og børn, og der venter mange sjove oplevelser for både dig og de andre gæster.

Det amerikanske forbundspoliti er en af de mest portrætterede i filmverdenen, og samtidig er det en hemmelighedsfuld organisation, der har en særlig mystik og tiltrækningskraft på mange mennesker. At blive agent i forbundspolitiet – nok bedre kendt som FBI – er noget at det, drømme er lavet af. Den drøm kan komme til live med FBI kostumer, der kan være med til at skabe en helt speciel stemning ved en temafest eller udklædnings-komsammen, både til mænd, kvinder og børn.

Både mænd, kvinder og børn kan være FBI agenter

En FBI agent er selvfølgelig meget tilbageholdende med at give fortrolige oplysninger videre, men du kan jo i et FBI agent kostume lege lidt med tanken om, hvem du tør dele oplysninger med under festen – det kan blive en overraskende og underholdende aften, ingen af gæsterne vil glemme.

Hvis I er flere, der skal af sted til samme fest, så er det en sjov idé at komme flere FBI agenter i samme type kostume, og med lidt forberedelse kan I eventuelt få endnu en ven til at agere den eftersøgte, som agenterne er på udkig efter. Kvinder kan selvfølgelig sagtens være med, da der findes særligt designede FBI kostumer til kvinder også. Faktisk er FBI kostumer efterhånden lige så hotte blandt kvinderne, som de er blandt mændene.

Der findes masser at vælge imellem, når man leder efter seje uniformer som kostumer til firmafesten, hvor der skal klædes ud til den store guldmedalje. Der findes selvfølgelig de klassiske politi og militær kostumer, men skal man være noget helt specielt inden for seje ordenshåndhævere, så er SWAT kostumet det perfekte valg.

SWAT er en forkortelse af ’Special Weapons And Tactics’, og det betyder, at denne specialenhed inden for det amerikanske politi har en særlig uddannelse i at takle særdeles farlige situationer, når det almindelige politi må give op. Det kan være opgave som at trænge ind og ’rense’ bygninger med farlige kriminelle eller at befri gidsler i situationer, hvor civile mennesker er holdt tilbage af kriminelle eller terrorister. SWAT kostumer er et godt valg, hvis du er manden eller kvinden, der har sat dig selv opgaven at særge for de andre gæsters sikkerhed – og det er de helt sikkert taknemmelige for.

Det karakteristiske SWAT kostume er med mørkeblå eller sort kampuniform, skudsikker vest, elefanthue og andet nyttigt udstyr, der skal beskytte betjenten i nærkamp mod forbrydere af enhver slags.