Filtrer
Lagerstatus
Gruppe
Vælg barn/voksen
Størrelse
FRAGT KUN 29 KR
GRATIS FRAGT V/ 399 kr.
100% PRISGARANTI

Politi / FBI / SWAT kostumer og udklædningstøj

Uniformer har altid fascineret mange mennesker både kvinder og mænd - og sådan set også børn. Vi kender alle til den tiltrækningskraft, som sygeplejersken eller søofficeren har, blot fordi de trækker uniformen på og går på arbejde. Men det er ikke alle typer uniformer, der virker lige tiltrækkende, for den skal helst udstråle en vis portion autoritet og det er jo ikke alle typer uniformer, der gør det. En af de mest populære, når både kvinder og mænd skal til kostume- eller temafest, er derfor politi kostumer, der netop udstråler rå kraft og stor autoritet uanset hvem, der bærer kostumet. Mændene skal først overveje, hvilken stil og politiuniform, de synes bedst om på i udvalget på Festli.dk. Politiuniform og politiskjorte til voksne mænd og kvinder Du kan nemlig vælge mellem populære modeller fra det amerikanske politi, engelsk bobbier, de hårdføre specialstyrker fra SWAT-teamet eller det amerikanske grænsepoliti, som man så ofte har set på film. Hører du til den mere modige type står det dig frit at vælge den stramtsiddende og frække uniform med stram lycraskjorte og shorts med lynlås – her er der ikke meget overladt til tilfældighederne.

Blå Politibetjent
299DKK
På lager
Lille Politibetjent
249DKK
På lager
Smuk politibetjent
299DKK
På lager
SWAT-Officer
329DKK
På lager
Lille SWAT-Officer
269DKK
På lager
Lille blå betjent
269DKK
På lager
Politibetjent sæt
229DKK
På lager
Lille Politibetjent
269DKK
På lager
Sej Politibetjent
299DKK
På lager
Flirtende politikvinde
299DKK
På lager
Kriminaltekniker
149DKK
På lager
Lille SWAT-agent
229DKK
På lager
Lille hr. betjent
229DKK
På lager
Blå politi darling
249DKK
På lager
Fræk betjent
229DKK
På lager
Britisk politikvinde
299DKK
Bestillingsvare
Zombie Politimand
299DKK
Bestillingsvare
Indlæser flere produkter

Vent venligst...

Continue shopping or View cart & checkout