Filtrer
Lagerstatus
Gruppe
Vælg barn/voksen
Størrelse
FRAGT KUN 29 KR
GRATIS FRAGT V/ 399 kr.
100% PRISGARANTI

Politi / FBI / SWAT kostumer og udklædningstøj

Uniformer har altid fascineret mange mennesker både kvinder og mænd - og sådan set også børn. Vi kender alle til den tiltrækningskraft, som sygeplejersken eller søofficeren har, blot fordi de trækker uniformen på og går på arbejde. Men det er ikke alle typer uniformer, der virker lige tiltrækkende, for den skal helst udstråle en vis portion autoritet og det er jo ikke alle typer uniformer, der gør det. En af de mest populære, når både kvinder og mænd skal til kostume- eller temafest, er derfor politi kostumer, der netop udstråler rå kraft og stor autoritet uanset hvem, der bærer kostumet. Mændene skal først overveje, hvilken stil og politiuniform, de synes bedst om på i udvalget på Festli.dk. Politiuniform og politiskjorte til voksne mænd og kvinder Du kan nemlig vælge mellem populære modeller fra det amerikanske politi, engelsk bobbier, de hårdføre specialstyrker fra SWAT-teamet eller det amerikanske grænsepoliti, som man så ofte har set på film. Hører du til den mere modige type står det dig frit at vælge den stramtsiddende og frække uniform med stram lycraskjorte og shorts med lynlås – her er der ikke meget overladt til tilfældighederne.

Indlæser flere produkter

Vent venligst...

Continue shopping or View cart & checkout