Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Polterabend

Sorter faldende

1 til 20 af 28

Sorter faldende

1 til 20 af 28


Det er en kær, gammel tradition at fejre venner og veninde med en uforglemmelig fest, inden de skal ’gives væk’ til en brud eller gom ved et forestående bryllup. I al sin enkelthed går fejringen ud på, at det er kvindens eller mandens sidste tur i byen, inden det vilde ungdomsliv forsvinder med de ægteskabelige pligter. Derfor er polterabend også en helt speciel fest, hvor venner og veninder virkelig folder sig ud for at polterabenden bliver mindeværdig på alle leder og kanter. Det skal med andre ord være en dagslang fest, som dagens midtpunkt vil huske resten af livet for de mange sjove, finurlige og kreative indslag.

Med en polterabend gælder det først og fremmest om at fylde dagen op med indslag af forskellig karakter. Ét af de indslag betyder i mange tilfælde, at man klæder den kommende brud eller gom ud i et kostume, der som en del af festens tema følger resten af dagens program. Ofte bidrager deltagerne også ved selv at trække i egne kostumer, der går i spænd med hovedrollens polterabend udklædning. Er det en sportsglad kvinde eller mand, så er det tit et sportstema, der er tale om. Hvis polterabend midtpunktet er en festglad filur, ja så skal arrangørerne nok finde på et tema, der understreger netop det.

En polterabend skal gerne blive et uforglemmeligt minde for hovedpersonen om en fantastisk dag i gode venners lag. Sørg derfor for at det bliver en god dag – uden alt for mange, nedværdigende indslag, der kan lægge en skygge over festlighederne.