Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Red Cups


  De såkaldte "red cups" er fast inventar til privatfester i USA, hvorfra de er blevet ekstremt populære. De er først og fremmest - som navnet også antyder - kendetegnet ved at have en klar rød farve. Derudover er de typisk lavet af et relativt kraftigt materiale, så de kan holde til lidt af hvert.

  Oprindeligt var idéen med den ikke-gennemsigtige kop, at man ikke kunne se forskel på hvad folk havde i deres krus. Sådan startede det, men i dag er det måske en mindre detalje. Derudover er rillerne på koppen også meget velkendte. De er oprindeligt lavet til at give et bedre greb om koppen - ja, det er faktisk rigtigt. Men senere fik de så også en helt anden effekt.

  Hvordan spiller jeg med red cups?

  Disse red cups var nemlig med i den spæde start af drukspillet "beer pong" - ikke at forveksle med en "ølbong". Spillet kræver en række red cups, en bordtennis-bold og selvfølgelig nogle drikkevarer. Rillerne i kopperne gjorde at "beer pong"-spillerne havde et bestemt sted hvortil kopperne skulle fyldes op, således at der var lige meget væske i bægerne for alle.

  Spillet går i al sin enkelthed ud på, at man er to hold med hver sin samling af red cups, som står placeret i hver sin ende af et bord.

  Holdene skiftes til at kaste bordtennisbolden over mod de andres red cups i et forsøg på at ramme i, og gør man det, så skal modstanderholdet bunde indholdet af koppen. Det hold der først har ramt plet i alle modstanderens red cups har vundet spillet, og taberen skal drikke indholdet af det vindende holds red cups oveni.

  Hertil er der så en masse ekstra regler, som varierer alt efter hvorhenne du spiller spillet. Fx er der nogle steder en regel om, at man må forsøge at puste bolden op ad kruset hvis det cirkulerer rundt i toppen af det uden endnu at have ramt bunden - og ja, det kan faktisk lade sig gøre.

  For det specifikke regelsæt til spillet må du søge lidt rundt på Google, for der er som sagt en masse forskellige regler alt efter hvem du spiller med, og disse skal med garanti nok blive et emne til diskussion, da folk sjældent er enige.