Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Shrek kostumer

Sorter faldende

4 vare(r)

Sorter faldende

4 vare(r)


Da animationsfilmen om den grønne trold Shrek udkom i verdens biografer, blev den straks et kæmpe stort hit for både børn, unge og voksne. Historien er skøn velfortalt og sprudlende, og så er de forskellige karakterer omkring Shrek også forrygende sjove og fængende. Derfor har der også siden filmene kom frem været bud efter Shrek kostumer til både børn og voksne, men efterspørgslen stopper faktisk ikke her.

Både Shreks kæreste Fiona og hans uundværlige ven Æsel er nemlig også populære valg, når man er inviteret til fastelavn eller udklædningsfest i en anden sammenhæng. Med valget af Fiona er kvinderne også med på Shrek bølgen, og man kan vælge at ankomme med troldeansigt, som Fiona jo også er, eller prinsessen med menneskeansigtet. Man skal bare huske den grønne kjole, hun bærer. Derudover kan du tilføje de nuttede, grønne ører på hovedet og eventuelt også hendes diadem, og så er forvandlingen fuldført.

For herlige Æsel er der ikke ret meget andet at gøre end at finde det grå æsel kostume frem med stærkt strittende ører, og så ellers skrue op for charmen, som Eddie Murphy og Jan Gintberg har gjort legendarisk forfriskende.