Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Sitemap (overblik over websitets indhold)

Sitemap på Festli.dkHos Festli.dk er idéen at vi ønsker at tilbyde "alt til festlige anledninger", dvs. udklædning, festartikler, barudstyr, produkter til privatfester og festivaler, og meget mere. I 2015 startede vi med et stort udvalg af udklædningsprodukter, herunder kostumer og tilbehør, både billigt og i høj kvalitet. Disse udklædningsvarer er specielt populære op til de forskellige højtider som vi fejrer i Danmark.

I februar fejrer vi fastelavn, og her er der stor efterspørgsel efter udklædning til børnene. Hen imod maj måned køber folk ind til sidste skoledag for 9. klasserne og karneval i Aalborg. Dette er den mest travle tid på året for os udklædningswebshops. I efteråret er det Oktoberfest og Halloween der trækker. Ved Oktoberfesten er det tyrolerkostumer til kvinderne og lederhosen til mændene der hitter. Og så kommer selvfølgelig december hvor folk klæder sig ud som julemænd og nissepiger.

Vi arbejder i øjeblikket på at udvide vores varesortiment til også at indeholde barudstyr, festartikler og andre festrelaterede produkter, så vi kan tilbyde alt til fester. I bar-kategorien er der en lang række af forskellige glas som vi gerne vil kunne tilbyde vores kunder, bl.a. vinglas, ølglas, champagneglas, whiskyglas og selvfølgelig også bare almindelige vandglas. Derudover vil vi gerne tilbyde deciderede barartikler som en cocktail shaker, en isspand, en skænkeprop, sifonflasker og lign., foruden mange andre af de småting som man skal bruge i barer, fx en muddler, en strainer og et målebæger. Derudover vil vi på sigt også gerne kunne tilbyde lidt større ting til ens bar som barskabe, barborde og barstole.

I kategorien med "festartikler" som vi kalder det, der ønsker vi at tilbyde alle de varer som en person kan have brug for når man holder en fest. For festarrangøren skal det betyde at man kan gå ind på Festli.dk, og så her finde alt hvad man har brug for til sin fest. Der findes et hav af produkter til fester, som fx pynt, konfetti, engangsglas, sugerør, balloner, servietter, paptallerkner og spøg og skæmt.

Derudover vil vi også gerne kunne tilbyde diverse produkter til mindre privatfester, festivaler og lign. Det kunne være beer pong udstyr, red cups, ølbonger og meget mere.

Vores mission er at gøre det nemmere for danskerne at holde gode fester. Hos os kan du nemlig købe alt hvad du skal bruge, og få det leveret lynhurtigt. Dermed slipper du for at skulle købe fra en masse forskellige butikker når du handler ind til din fest. Vi har generelt meget fair priser i webshoppen, og køber du alt dit festudstyr samlet hos os, så opnår du også attraktive mængderabatter, så du kan holde en god fest som du rent faktisk har råd til. Det er generelt dyrt at holde fester, og derfor er det vigtigt at spare hvor man kan, så længe man ikke går på kompromis med kvaliteten, for det skal jo være en fest som alle husker.

Vores ambitioner om at hjælpe til med at lave bedre fester rækker også uden for Danmarks grænser. Vi planlægger nemlig at udvide konceptet til Sverige og Norge også.

Yderligere sitemaps:
http://festli.dk/catalog/seo_sitemap/category/
http://festli.dk/catalog/seo_sitemap/product/

På Festli.dk/Find hjælper vi dig med at finde frem til alt hvad du skal bruge til din fest, uanset om det er udstyr, lokaler, assistance, mad og drikke, transport, musik, underholdning eller aktiviteter.

Festudstyr

 • Festtelte og partytelte - Vi hjælper dig med at finde alt fra et lille festtelt til 20 personer op til et cirkustelt med plads til flere hundrede mennesker. Der findes festtelte i et hav af forskellige størrelser og former, så vi kan helt sikkert også guide dig til et som vil passe perfekt til lige netop din fest.
 • Borde og stole - De færreste mennesker har nok borde og stole stående til at kunne invitere til stor fest, og derfor er udlejning inden for dette område også utrolig populært. Du kan relativt billigt leje borde og stole som er perfekte til festlige begivenheder - og du kan leje lige præcis det antal du skal bruge.
 • Service - Ligesom med borde og stole er det de færreste som har tallerkner, knive, gafler, skeer mv. til 30 mennesker eller flere, og derfor er dette ligeldes oplagt at leje. Det er ikke særlig dyrt, og du slipper hermed for at skulle ud og investere i en masse service som du aldrig får brug for igen.
 • Duge og servietter - I forlængelse af servicen får du nok også brug for både duge og servietter, hvis du ikke vil nøjes med papir og plastik.

Lokaler

 • Festlokaler - De færreste mennesker har plads til at holde en stor fest i deres egen lejlighed, og derfor er det oplagt at leje lokaler når man skal holde fest for mange mennesker, fx i forbindelse med en fødselsdag, et bryllup, en konfirmation eller lign. Her guider vi dig til nogle forskellige steder i landet som er gode at leje til sin fest.
 • Bar eller natklub - Specielt for unge mennesker er det populært at holde fx sin fødselsdag på enten en bar eller en natklub, da dette jo på mange måder er de bedst tænkelige omgivelser til en vild fest. Derfor hjælper vi dig med at finde den helt rigtige bar eller natklub til lige præcis dit arrangement.

Assistance

 • Værtinde - Du har som festarrangør rigeligt at se til på dagen, og derfor kan en værtinde være en glimrende hjælp. Hun kan hjælpe med alt det praktiske, og dermed tage noget af presset fra dine skuldre.
 • Konferencier - En konferencier er populært til større og mere formelle arrangementer, fx firmafester og lign. Han eller hun fungerer som ordstyrer til festen, og dermed slipper du for at skulle stå i rampelyset hver gang der skal siges noget.
 • Eventpiger - En eventpige kan både være en stor hjælp og et festligt indslag til din fest. Hos mændene er de letpåklædte piger naturligvis et hit.
 • Bryllupsplanlægger - Et bryllup er et stort arrangement, og du vil blive overrasket over hvor lang tid det tager at arrangere. Derfor kan en bryllupsplanlægger - også kaldet en wedding planner - være en kæmpe hjælp. Hun har prøvet det mange gange før, og har derfor nemmere ved at få stablet en uforglemmelig fest på benene.
 • Fotograf - En fotograf er et must til en fest der ikke må gå i glemmebogen. Det kan være til den runde fødselsdag, konfirmationen, barnedåbet eller bryllupet. Fotografen sørger for at begivenheden bliver foreviget på bedste vis.
 • Bryllupsfotograf - En bryllupsfotograf er specialiseret i at tage billeder til bryllupper, og er derfor perfekt til at få foregivet jer på den store dag. Han kan både tage billeder i kirken, portrætbilleder udenfor efterfølgende, og til festen.
 • Videograf - En videograf kan både være et alternativ eller et supplement til fotografen, idet han kan forevige den store dag i levende billeder. Der er altså noget helt særligt ved at have video fra en fest i stedet for billeder.

Mad og drikke

 • Mad ud af huset - I forbindelse med en fest har du rigeligt at tænke på, og derfor er det oplagt at bestille mad ud af huset, så du ikke skal bekymre dig om maden. Dermed kan du fokusere på alle de andre ting der skal gøre det til en uforglemmelig fest.
 • Catering - Et andet ord for mad ud af huset er catering, og det er altså langt hen af vejen den samme service der er tale om.
 • Grill catering - I catering-kategorien finder du grill catering, som også er meget populært til fester i løbet af årets varme måneder. Her bestiller får du typisk både mad og en grillmester med i købet, så der bliver serveret varm og lækker mad til festen.
 • Helstegt pattegris - Det har længe været et stort hit at bestille helstegt pattegris til alverdens former for fester. Ikke blot er det ekstremt lækkert med en friskstegt gris, men det er også et sjovt indslag til festen, som folk synes er interessant.
 • Pølsevogn - Uanset hvilken form for fest du holder bør du overveje om ikke en pølsevogn vil være oplagt. Det kan enten bruges som det primære måltid, eller som et let måltid folk kan få senere på aftenen.
 • Isterninger og knust is - Når drikkevarerne skal holdes kolde, så er isterninger et must, og til drinks er knust is ligeledes uundværligt. Du kan få leveret begge dele fra samme leverandør, og du får det typisk leveret i en termobeholder så det kan holde sig koldt i nogle timer.
 • Fadølsanlæg - Et fadølsanlæg er en af de helt obligatoriske ting til fester, specielt i sommermånederne. Uanset om du holder bryllup, konfirmation, fødselsdag eller noget helt fjerde, så er et fadølsanlæg et sikkert hit.
 • Slush ice maskine - Som et supplement til fadølsanlægget kan en slush ice maskine være rigtig oplagt, idet der her er noget til børnene. Hvis der skal være alkohol indblandet i dette er det dog også muligt at blande alkohol i din slush ice, hvilket smager rigtig lækkert og friskt.
 • Softice maskine - Hvem elsker ikke softice? Det er vist et sikkert hit hos både børn og voksne, og derfor bør du selvfølgelig overveje at leje sådan en maskine til din fest.
 • Popcorn maskine - I samme kategori som softice er popcorn, som ligeledes er en lækker snack der kan nydes af folk i alle aldre. 
 • Grill udlejning - Hvis du skal grille til mange mennesker til din fest, så er din lille grill formentlig ikke tilstrækkelig, og derfor kan det være oplagt at leje en eller flere griller til sin fest. Så har du mulighed for at grille mad til rigtig mange mennesker samtidig.
 • Bar udlejning - En bar er et must til enhver god fest, og derfor bør du naturligvis overveje at leje sådan en, hvis du ikke selv har en bar derhjemme, eller hvor festen nu afholdes.
 • Bartender - I forlængelse af at du lejer en bar er det meget oplagt at leje en bartender, så ikke selv skal stå for at lave drinks, og da du så er sikker på en høj kvalitet af dine drinks.
 • Konditorkager - Denne type kager er meget populær som desert til forskellige typer af fester, idet den er nem at spise og kan spises mere uformelt end en klassisk dessert.
 • Isvogn - Hvis du vil servere is til din fest, så er en isvogn det sikre valg, da du hermed kan få lavet lækre isvafler til din gæster. Med en isvogn kommer der typisk også en medarbejder som står for at lave isen, og derfor skal du ikke selv røre en finger.
 • Kaffevogn - Med en kaffevogn er du sikker på at der altid er frisk kaffe til dit arrangement. Det er ofte blot en lille vogn med en smalt udvalg, men som til gengæld har super god og brandvarm kaffe.
 • Pandekagevogn - En pandekagevogn er et kæmpe hit til fester, uanset type. Alle gæsterne kan få lavet en varm pandekade på stedet med sukker, chokolade, is, eller hvad man nu ønsker.
 • Bryllupskage - Til et bryllup hører naturligvis en kage, og det er altså ikke noget man bare lige køber i supermarked. Den skal købes hos en bager der er specialiseret i brullupskager, og den skal typisk bestilles i god tid.
 • Ølsmagning - Det kan være en sjov aktivitet for jeres gruppe at prøve kræfter med ølsmagning, både hvor I besøger et sted, eller hvor ølsmagningen kommer til jer.
 • Vinsmagning - Det samme gør sig gældende med vinsmagning, som også er et stort hit. Det er meget i samme stil som ølsmagning.
 • Pindemadder - Som snack inden maden er pindemadder helt oplagt, hvor de så kan stå på bordene rundt omkring, eller blive delt rundt i mellem gæsterne. Pindemadder er ikke et helt måltid i sig selv, men kan være et godt supplement.

Transport

 • Bus - Hvis I er mange mennesker der skal til fest, så kan det ofte være en fordel med en bus. Det kan fx være aktuelt hvis I holder festen væk fra folks bopæl, og dermed kan man blive kørt samlet i stedet for at skulle køre i bil.
 • Partybus - En partybus er lidt anderledes, idet meningen med den er at man fester imens man er i bussen. Ofte vil slutdestinationen også være en fest, men idéen er altså at turen derhen også er en fest, hvor det føles som om at man er på en bar eller natklub imens man kører.
 • Limousine - Hvis du vil køres til fest med stil, så er en limousine naturligvis det oplagte valg. Det vil ofte være lidt dyrere end andre transportmidler, men det er faktisk ikke så dyrt som mange tror.
 • Hestevogn - Hestevognskørsel er en helt særlig oplevelse, og her er det altså selve oplevelsen der er i højsædet frem for det at skulle transportere jer fra A til B.
 • Cykeltaxa - En cykeltaxa kan være et godt alternativ til almindelige taxaer eller andre transportformer, specielt hvis I blot skal transporteres få kilometer.
 • Studentervogn - Til studenterkørsel er en studentervogn selvskrevet, og her handler det bare om at finde den fedest vogn til en lav pris. For at dette skal kunne lade sig gøre handler det om at booke i god tid, da de lækre vogne ellers er taget.

Musik

 • Mobildiskotek - Med et mobildiskotek får du både lys og lyd ud til din fest, og på den måde føler du at dit eget festlokale bliver omdannet til et diskotek. Dette er meget populært til fx gymnasiefester og lign. hvor man har et stort lokale, men hvor man mangler udstyret til at lave en fed fest. Samtidig er der naturligvis også en DJ med som står for musikken.
 • DJ - Du kan også blot booke en DJ alene, og her får du altså normalt ikke noget lys-udstyr med. Det er dog forskelligt fra DJ til DJ hvor meget udstyr han tager med.
 • Festmusiker - Et alternativ til en DJ kunne være livemusik leveret af en festmusiker. Der findes et hav af forskellige bands der kan spille op til fest, så det er bare om at finde en der passer ind i den stil I ønsker til jeres fest.
 • Jukebox - Med en jukebox får du et musikanlæg i rigtig fin forklædning, og det fungerer derfor som et sjovt indslag til festen. Gæsterne vælger selv musikken, og det kan der både være fordele og ulemper ved.
 • DJ udstyr - Hvis du gerne selv vil styre musikken uden en jukebox, men mangler udstyret, så kan du leje noget DJ udstyr til din fest.
 • Lys og lyd - Med noget diskolys og et par gode højtalere er du godt på vej imod en fantastisk fest. Derfor er det meget populært at leje lys og lyd til fester.
 • Musik til bryllup - Du kan ikke holde et bryllup uden at have en eller anden form for musik. Dit valg afhænger dog af hvilken type fest du ønsker at holde. Der kan både være fordele og ulemper ved fx et band kontra en DJ.

Underholdning

 • Stand up komiker - Som underholdning til en fødselsdag, et bryllup, en firmafest eller lign. er en stand up komiker helt sikkert noget folk vil elske. Det er ikke voldsomt dyrt at booke en komiker hvis du vælger en af de mindre kendte. En komiker skal nemlig ikke medbringe eller opsætte noget udstyr, og derfor er det rimelig simpelt.
 • Tryllekunstner - En tryllekunster kan være et sjovt indslag til en børnefødselsdag, men også til en fest med voksne mennesker kan det være et hit.
 • Klovn - En klovn er et klassisk indslag til børnefødselsdagen, og kan også bruges til andre typer af fester.
 • Stripper - En stripper er for mange forbundet med polterabend, og det er da også her rigtig mange bookes til. Strippere kan dog også bruges til andre fester, hvor man ønsker et sjovt indslag.
 • Dværg - Det er også populært at leje en dværg til sin fest, typisk som en blanding af assistance og underholdning.
 • Rodeotyr - Du er sikker på at give gæsterne et godt grin hvis du lejer en rodeotyr til din fest, da der ikke kan undgå at opstå nogle komiske situationer når folk falder af tyren. Det er en sikker vinder.
 • Hoppeborg - En hoppeborg er specielt populært til fester med børn. Det giver nemlig børnene noget at lave imens de voksne sidder og snakker, og er på den måde et godt indslag som kan beskæftige børnene til festen.