Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Skænkepropper & Hældetude & Pours


    Det er et eftertragtet job at stå i en bar eller servere på en restaurant. Men det er ikke nødvendigvis et nemt og enkelt job. Det er hårdt at være på fødderne i højt tempo og derudover kunde-mindet hele dagen, aftenen eller det halve af natten, og når man bliver træt, kan der nemt opstå fejl og små uheld. Et af de klassiske små uheld er, når den uprøvede tjener eller bartender skal hælde drinks eller vin fra flasken, og man så spilder på bordet eller endnu værre – ned over gæsterne.

    Det er derfor en rigtig god og lille investering at udstyre tjenere med en skænkeprop – eller hældeprop som de også kaldes. Proppen er udstyret med en smal tud med en ekstra længde på et par centimeter, så vinen eller alkoholdrikken nemt hældes i glasset uden risiko for at spilde de dyre og gode varer. Hældetuden sættes nemt på og tages af flasken med et sikkert spiralsystem, der passer til de fleste typer flaskehalse. Denne hældetud kaldes faktisk også "en pour".

    Skænkeproppen - også kaldet en hældetud - fås med eller uden dosering på to centiliter. Denne dosering passer nøjagtig til de stærke typer alkoholdrinks på en bar eller restauration. Andre typer hældetude er uden dosering, så den er mere velegnet til skænkning af vin med videre, hvor der ikke er behov for at stoppe ved de to centiliter. Udvalget inden for skænkepropper, hældepropper, hældetude og pours er stort, og derfor vil der med garanti være et design, der passer til dit hjem, restauration eller bar.