Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Diskokostume til mænd i 70'er stil, som indeholder en specielt mønstret skjorte og et par sorte trompetbukser. Tilføj et par stjernesolbriller og en mikrofon for at fuldende kostumet, som er super godt til en temafest, sidste skoledag eller karneval.

70'er Disco mande kostume

    Medfølger:  
  • Bluse
  • Bukser
Diskokostume til mænd i 70'er stil, som indeholder en specielt mønstret skjorte og et par sorte trompetbukser. Tilføj et par stjernesolbriller og en mikrofon for at fuldende kostumet, som er super godt til en temafest, sidste skoledag eller karneval. Brug størrelsesguiden herunder til at finde den størrelse der passer dig.
489 DKK
(Fri fragt over 350 DKK)

Vælg Størrelse :

* Påkrævede felter

489 DKK
  • Danmarks bedste udvalg
  • Prisgaranti på alle varer
  • Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • Forskellige leveringsmuligheder
  • Rabat ved køb over 1.000 kr.
Detaljeret vareinformation

Varenummer: S338410

70'er Disco mande kostume til mænd (voksne).

Kategorier: 1970erne, Disco, Alle kostumer , 70'er tema , Temaer:, Alle Voksen kostumer, Mande kostumer, 70'er tema, Mandekostumer, 70er kostumer, Aalborg Karneval 2013, Alle Voksen kostumer, Alle kostumer, Disco kostumer, Abba kostumer, 70'er tøj og kostumer, Karnevalskostumer, Kost

Leverandørbeskrivelse: 70s Retro Costume, Black, with Psychedelic Pattern, Shirt and Flares. Adult Fancy Dress Costumes. 1970's Disco Fancy Dress. Dry Clean Only.
Velkommen til funky town!! Tjek dette hippe retro 70'er kostume til mænd ud. Kostumet kommer med en langærmet skjorte, der er multifarvet, der også har pjuskede detaljer ned foran brystet. Der er også inkluderet et par stilfulde sorte bukser. Mega godt til at hippie-elskere. Hvorfor ikke tilføje et par af vores 70'er briller for at fuldende looket?