Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Se video Elvis kostume til kvinder, som indeholder en kort, sort kjole med bælte og en guld og sort kappe. Kjolen har lynlås på forsiden, guldklæder og masser af udsmykning. Tilføj et par Elvis solbriller, en mikrofon og et par sorte diamant strømpebukser for at fuldende dit look. Kostumet er super godt til sidste skoledag, karneval og lignende.

Elvis kvinde kostume

    Medfølger:  
  • Bælte
  • Kappe
  • Kjole
Elvis kostume til kvinder, som indeholder en kort, sort kjole med bælte og en guld og sort kappe. Kjolen har lynlås på forsiden, guldklæder og masser af udsmykning. Tilføj et par Elvis solbriller, en mikrofon og et par sorte diamant strømpebukser for at fuldende dit look. Kostumet er super godt til sidste skoledag, karneval og lignende. Brug størrelsesguiden herunder til at finde den størrelse der passer dig.
329 DKK
(Fri fragt over 350 DKK)

Vælg Størrelse :

* Påkrævede felter

329 DKK
  • Danmarks bedste udvalg
  • Prisgaranti på alle varer
  • Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • Forskellige leveringsmuligheder
  • Rabat ved køb over 1.000 kr.
Videopræsentation
Detaljeret vareinformation

Varenummer: S332530

Elvis kvinde kostume til kvinder (voksne).

Kategorier: Elvis, Alle kostumer , Berømte personer og figurer , 60'er tema , Temaer:, Alle Voksen kostumer, Kvinde kostumer, Sexede kostumer - FEVER, Kvinder, 60'er tema, 70'er tema, Kendte personer, Kostumer, Kvindekostumer, 60er kostumer, FEVER sexede kostumer, Berømte p

Leverandørbeskrivelse: Elvis Viva Las Vegas Costume, Black, with Dress & Cape. Film and TV Fancy Dress. Elvis Presley Licensed Fancy Dress. Dry Clean Only.
Vil du være stjernen til showet? Så er dette licenserede Elvis Viva Las Vegas kostume det rette. Kostumet kommer med en kort, sort kjole, matchende bælte og en guld kappe. Kjolen har farvede juveler på brystet om på de blussede manchetter. På de blussede manchetter hænger der også sorte kvaster. Kjolen har en stand-up krave og på taljen sidder der en guldfarvet bælte. For at fuldende udseendet, glem ikke at tilføje vores Elvis guld nuancer.