Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Se video Zombie skoledreng kostume til mænd, som består af en sort jakke med fastgjort, hvid skjorte med blodpletter, sorte bukser og et rødt slips. Tilføj en afhugget hånd, et par zombie kontaktlinser og en zombie paryk for at fuldende det uhyggelige kostume, som er godt til halloween.

High School mande kostume

    Medfølger:  
  • Bukser
  • Jakke
  • Slips
Zombie skoledreng kostume til mænd, som består af en sort jakke med fastgjort, hvid skjorte med blodpletter, sorte bukser og et rødt slips. Tilføj en afhugget hånd, et par zombie kontaktlinser og en zombie paryk for at fuldende det uhyggelige kostume, som er godt til halloween. Brug størrelsesguiden herunder til at finde den størrelse der passer dig.
389 DKK
(Fri fragt over 350 DKK)

Vælg Størrelse :

* Påkrævede felter

389 DKK
  • Danmarks bedste udvalg
  • Prisgaranti på alle varer
  • Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • Forskellige leveringsmuligheder
  • Rabat ved køb over 1.000 kr.
Videopræsentation
Detaljeret vareinformation

Varenummer: S329280

High School mande kostume til mænd (voksne).

Kategorier: Zombie, Alle kostumer , Halloween/Horror, Mande kostumer, Halloween & Horror, Halloween kostumer, Sidste skoledag, Mandekostumer, Halloween kostumer, , Udsalg - Spar optil 70 %, Halloween Udsalg - Spar optil 60 %, Alle Voksen kostumer, Alle kostumer, Uhyggelige

Leverandørbeskrivelse: High School Horror Zombie Schoolboy Costume, Grey, with Jacket, Attached Shirt, Tie & Trousers. Halloween Fancy Dress. Halloween High School Horror Fancy Dress. Dry Clean Only.
Lav et dødbringende twist i frikvarteret med dette High School Horror Schoolboy kostume til drenge. Kostumet leveres med en grå jakke, der har en vedhæftet hvid skjorte. Der er også inkluderet et par bukser og et sort og rødt slips. For at fuldende dette foruroligende kostume kan du tilføje ansigts- og kropsmaling og en afskåret hånd.