Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Se video Sexet skolepige kostume til kvinder, som består af en kort, sort kjole med lynlås og et pink logo broderet på brystet, en hvid hat med sort bånd, en hvid krave med et sort og pink, stribet slips og et par pink trusser. Tilføj et par lange, hvide strømper for at gennemføre kostumet, som er oplagt at bruge til karneval eller sidste skoledag.

Skolepige kvinde kostume

    Medfølger:  
  • Kjole
  • Slips
  • Trusser
Sexet skolepige kostume til kvinder, som består af en kort, sort kjole med lynlås og et pink logo broderet på brystet, en hvid hat med sort bånd, en hvid krave med et sort og pink, stribet slips og et par pink trusser. Tilføj et par lange, hvide strømper for at gennemføre kostumet, som er oplagt at bruge til karneval eller sidste skoledag. Brug størrelsesguiden herunder til at finde den størrelse der passer dig.
159 DKK
(Fri fragt over 350 DKK)

Vælg Størrelse :

* Påkrævede felter

159 DKK
Videopræsentation
Detaljeret vareinformation

Varenummer: S312090

Skolepige kvinde kostume til kvinder (voksne).

Kategorier: Skolepige, Alle kostumer , Sidste skoledags kostumer , Kloden rundt , Kvinde kostumer, Sexede kostumer - FEVER, Kvinder, Sidste skoledag, Kvindekostumer, FEVER sexede kostumer, Kostumer under 100 kr., Udsalg - Spar optil 70 %, Alle Voksen kostumer, Alle kostumer, U

Leverandørbeskrivelse: Schoolgirl Costume, Black, with Dress, Tie and Panties. Risque Fancy Dress. School Days Fancy Dress. Dry Clean Only.