Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Smølfe / Smølfine kostumer

Sorter faldende

2 vare(r)

Sorter faldende

2 vare(r)


Mange tegneseriefigurer gennem tiden har været særdeles opfindsomme og sjove påfund med egenskaber, som vi almindelige mennesker blot kan drømme om. Netop derfor er vi også fascineret af de fantasifulde væsner, som vi for manges vedkommende er vokset op med via tegneserier, film og tv. Af de mere outrerede væsner finder vi de underfundige smølfer, de små blå mænd med hvide hatte, der bor i paddehatte og ellers er civiliserede, som var det en landsby beboet af mennesker.

Smølfe / Smølfine udklædning for både børn og voksne

Netop fordi de er så aparte fra så meget andet, er smølfe kostumer til en udklædningsfest et sikkert hit fra år til år - uanset om det er til ens børn eller en selv som voksen. Én ting er nemlig at smølferne er så særegne i deres udseende, noget andet er, at de hver især er bundet op af stærke personligheder, som de også har taget navn efter. I et smølfe kostume kan du derfor vælge om du skulle være en arrig smølf, en ballade smølf, pynte smølf og så videre. Det sjove er, at du kan tillægge dig det navn, der passer til dit humør og sindstilstand fra det ene øjeblik til det andet.

Alle smølfer er mænd og drenge – og så alligevel ikke. For smølfine er kommet til landsbyen, og hun er en eftertragtet vare – som du kan blive det i et smølfine kostume. Så kategorien med smølfe kostumer indeholder altså lækre kostumer til både dig som voksen (uanset om du er mand eller kvinde) og dine børn (uanset om de er drenge eller piger).