Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Snehvide kostumer og udklædningstøj

Sorter faldende

9 vare(r)

Sorter faldende

9 vare(r)


Brdr. Grimms historie om Snehvide og de syv små dværge er beundret og elsket af alle børn og barnlige sjæle, for det er fortællingen om det gode i evig kamp med det onde. Og når vi forestiller os Snehvide, så ser vi jo alle sammen den samme tegnede figur foran os, nemlig Disney udgaven fra tegnefilmen med samme navn, der stammer helt tilbage fra 1937.

Snehvide udklædning – både for børn og voksne

Derfor er Snehvide kostumer også præget af tegnefilmen, hvor Snehvide med en hud så hvid som sne, læber så røde som blod og hår så sort som ibenholt. Dertil kommer den blå og gule kjole med hvide strømpebukser, det røde hårbånd og de sorte laksko. Sådan er den klassiske Disney udgave af Snehvide, men siden dengang er der kommet flere modige bud på kostumer til både dine børn og dig som voksen.

Der er nemlig også en mere moden udgave af Snehvide kostumet, hvor kostumet er strammet noget op blandt andet med en noget kortere udgave af kjolen, der også er nedringet i faretruende grad foran - dette er altså i højeste grad tiltænkt det voksne publikum. Snehvide er måske let genkendelig i sin fremtoning, men det er dig, der bærer rollen, så derfor står det dig selvfølgelig frit for at digte videre på den søde kongedatter med den onde stedmor. Så skal du klædes ud som snehvide og de syv små dværge? Du kan nok ikke bære alle kostumerne selv, så måske du skal slå dig sammen med nogle venner om at danne en hel gruppe. Det kan være en sjov leg uanset om dem der bærer kostumerne er børn eller voksne.