Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Se video Snehvide kostume til kvinder bestående af en smuk, blå og gul kjole med hvide og røde ærmer, et rødt underskørt samt en rød sløjfe, der matcher den, du får med til håret. Derudover medfølger et rødt strømpebånd – også med en sløjfe. Tilføj et rødt tylskørt for endnu mere volumen og et par hvide strømper med røde sløjfer. Kostumet er velegnet til sidste skoledag, karneval og lignende anledninger.

Snehvide kvinde kostume

    Medfølger:  
  • Hårpynt
  • Kjole
  • Strømpebånd
Snehvide kostume til kvinder bestående af en smuk, blå og gul kjole med hvide og røde ærmer, et rødt underskørt samt en rød sløjfe, der matcher den, du får med til håret. Derudover medfølger et rødt strømpebånd – også med en sløjfe. Tilføj et rødt tylskørt for endnu mere volumen og et par hvide strømper med røde sløjfer. Kostumet er velegnet til sidste skoledag, karneval og lignende anledninger. Brug størrelsesguiden herunder til at finde den størrelse der passer dig.
159 DKK
(Fri fragt over 350 DKK)

Vælg Størrelse :

* Påkrævede felter

159 DKK
  • Danmarks bedste udvalg
  • Prisgaranti på alle varer
  • Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • Forskellige leveringsmuligheder
  • Rabat ved køb over 1.000 kr.
Videopræsentation
Detaljeret vareinformation

Varenummer: S301950

Snehvide kvinde kostume til kvinder (voksne).

Kategorier: Snehvide, Prinsesse, Eventyr, Karnevalskostumer, Alle kostumer , Berømte personer og figurer , Kvinde kostumer, Voksen kostumer, Sexede kostumer - FEVER, Kvinder, Kendte personer, Kostumer, Sidste skoledag, Kvindekostumer, FEVER sexede kostumer, Berømte personer og figurer Kostumer, P

Leverandørbeskrivelse: Fever Fairytale Costume, with Dress, Blue, Attached Underskirt, Headband and Choker. Risque Fancy Dress. Fever Fancy Dress. Dry Clean Only.
Hold øje med de giftige æbler, når du påklæder dig vores Snehvide kostume til kvinder. Dette kostume består af en kjole, hvor overdelen er i blå velour, med en stor, rød sløjfe og hvide og røde pufærmer, og nederdelen er gul og i et satinlignende stof. Under nederdelen er et rødt tylskørt, som sørger for ekstra volumen og bevægelse. Derudover medfølger der en rød hårbøjle med en sløjfe, en rød choker halskæde af velour med velcrolukning samt et strømpebånd med en rød sløjfe. Glem ikke at tilføje et par hvide strømper med røde sløjfer for at fuldende dit kostume.