Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Sombreros - Mexicanske hatte

Sorter faldende

6 vare(r)

Sorter faldende

6 vare(r)


Der er nu noget særligt ved hatte, huer og andre typer hovedtøj. En hat sætter nemlig noget på plads i forhold til den person, der bærer den. Tænk bare på cowboy, tyroler, viking, bager, betjent og sæt så hat efter de ord, og så ser du straks billedet for dit indre øje. Det er på helt samme niveau, at sombreroen befinder sig. Den mexicanske hovedbeklædning er selve symbolet på landet i Mellemamerika, og de fleste af os kan snildt se mexicaneren sidde op ad husvæggen med sombreroen dækkende for lyset for ansigtet, mens de tager sig en siesta i den bagende sol.

Der er derfor ikke meget at tage fejl af, når du vælger at købe en sombrero, for så er du højst sandsynligt på vej til kostumefest, og du skal forestille en mexikaner tilføjet et solidt overskæg og den ligeså berømte poncho over skulderen. Selvom billedet af den afslappede mexicaner måske står først for, så er der alligevel noget festligt over den mægtige sombrero, for den er ganske enkelt ikke til at komme uden om, og det skyldes udover størrelsen også den tiltrækningskraft, den har i en bar eller på dansegulvet.

Sombrero - en billig mexicansk hat

Sombreroen kan bruges af både børn og voksne, og der er ikke noget til hinder for, at også piger og deres mødre kan tage hatten og ponchoen på og drage til udklædningsfest – måske endda sammen som et mellemamerikansk par.