Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Union Jack / Spice Girls kjole til piger, lavet i Storbrittaniens flag. Kjolen er lavet i et elastisk stof, og er ikke ret lang. Tilføj vores Ginger Power paryk og en mikrofon, og du har et kostume, som er oplagt til sidste skoledag eller karneval.

Spice Girls kostume

    Medfølger:  
  • Kjole
Union Jack / Spice Girls kjole til piger, lavet i Storbrittaniens flag. Kjolen er lavet i et elastisk stof, og er ikke ret lang. Tilføj vores Ginger Power paryk og en mikrofon, og du har et kostume, som er oplagt til sidste skoledag eller karneval. Brug størrelsesguiden herunder til at finde den størrelse der passer dig.
189 DKK
(Fri fragt over 350 DKK)

Vælg Størrelse :

* Påkrævede felter

189 DKK
  • Danmarks bedste udvalg
  • Prisgaranti på alle varer
  • Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • Forskellige leveringsmuligheder
  • Rabat ved køb over 1.000 kr.
Detaljeret vareinformation

Varenummer: S295400

Spice Girls kostume til kvinder (voksne).

Kategorier: 1990erne, Alle kostumer , Temaer:, Kvinde kostumer, Sexede kostumer - FEVER, Kvinder, 80'er tema, 80'er Kostumer, 90'er tema, Kendte personer, Kostumer, Sidste skoledag, Nytår, Nytår tilbehør og dekoration, Kvindekostumer, 90'er tema, Alle Voksen kostumer, Alle kos

Leverandørbeskrivelse: Ginger Power, 1990's Icon Costume, Red & Blue, with Union Jack Dress. Adult Fancy Dress Costumes. 1990's Fancy Dress. Dry Clean Only.
Spice dit liv op som de berømte Spice Girls i denne korte mini kjole med det britiske flag. Kjolen er blå med Union Jack på forsiden. Bemærk venligst: paryk og støvler er ikke inkluderet, men vi anbefaler at tilføje en Ginger Power paryk for at fuldende looket.