Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Stewardesse kostumer

Sorter faldende

7 vare(r)

Sorter faldende

7 vare(r)


Hvis du som kvinde har planer om at skabe opmærksomhed til din næste kostumefest i den ene eller anden sammenhæng, så kan du med stor fordel se på vores udvalg af stewardesse kostumer, som er et af de mest klassiske og længst varende kostumer målt i popularitet og efterspørgsel. Det hænger sammen med, at stewardesserne, siden de første rutefly blev introduceret i den bredere offentlighed i 1960’erne, har været ikonisk for sin stil og design.

Tag med en tur op under skyerne med en velklædt stewardesse under armen

Ingen anden uniform eller kostume er omgærdet af så megen mystik og tiltrækningskraft, som netop stewardesse kostumet. Den elegante og altid smart klædte stewardesse er et midtpunkt under flyturen, og det samme gælder ved en udklædningsfest, hvor man ligesom under skyerne forventer, at stewardessen tager styringen og viser gæsterne, hvordan tingene skal gøres.

Stewardesse kostumer er tætsiddende som i virkelighedens verden, og på samme måde udstråler de også kvindelig power og feminitet. Farver betyder intet som stewardesse, for de afhænger af flyselsabets. Derimod skal der altid være styr på stilen og den stramme form – både hvad uniform og hår angår. Herfra kommer de mange beundrende blikke og fantasier om stewardesserne.