Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Stuepige kostumer

Sorter faldende

11 vare(r)

Sorter faldende

11 vare(r)


Der findes sjove kostumer, opfindsomme kostumer, mærkelige kostumer, flotte, fine og så naturligvis også de frække kostumer. Blandt de mest populære inden for den frække kategori hører stuepige kostumer, der som beskæftigelse for kvinder til alle tider har været omgæret af en vis nysgerrighed – ikke mindst på grund af den ofte elegante og enkle uniform, stuepigerne – i lighed med for eksempel sygeplejerskerne – bærer i jobsituationen.

Sådan er det jo med mænd, men sådan har kvinder det jo ofte omvendt med mænd i uniformer – tag bare politi- eller militæruniformen som eksempler på det. Med andre ord er det en stereotyp og en mellemting mellem en seksuel fantasi og ren og skær fascination af kvinder og mænd iført en uniform.

Med stuepige udklædning skaber du udelt opmærksomhed

Når du derfor som kvinde vælger et stuepige kostume til en tema- eller kostumefest eller lignende, så skal du være klar over, at der et en vis opmærksomhed fra de mandlige gæster. Men er du helt på det rene med det faktum, så er kostumet velvalgt for den selvbevidste og sikre kvinde, der ikke har noget imod opmærksomheden, og som måske endda kan spille med på den som den uskyldige og eftertragtede stuepige med den lårkorte kjole, netstrømperne og fejekosten kækt holdende i hånden. 

Men du behøver ikke ligefrem at være en lille sylfide for at tage stuepige kostumet på til festen. De lidt større piger kan sagtens være med i det sexede kostume, for selvfølgelig kan man være sexet med lidt på sidebenene.

Myten og fantasien om stuepigerne har levet i mange år, og hun har spillet rollen som sexet sag i et utal af bøger og film gennem årene til stor glæde for yngre og ældre – især mænd. Husk, at du selv bestemmer, i hvor høj grad du i stuepige kostumet selv spiller med på den myte.