Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Superhelte kostumer og udklædningstøj


  Superhelte har aldrig været mere populære, end de er i dag. Og dog, for i begyndelsen, da superheltene blev født i de amerikanske tegneserier, fandtes der ikke ét eneste barn i den vestlige verden, der ikke kendte til Superman, Batman, Spiderman, Captain America, De Fantastiske Fire og alle de andre heltes bedrifter i bladene, der stadig i dag har en enorm tiltrækningskraft på især drenge og unge mænd. Ikke fordi de er kvinder som tiltrækker drengene, men fordi de er forbilleder for det mandlige publikum.

  I vore dage er tegneserierne i dag for det meste skiftet ud med dyre Hollywood produktioner i biografen og på computer eller tablet hjemme i stuerne, men det er stadig den samme historie om de ukuelige mænd – og et par enkelte kvinder – der af større eller mindre kærlighed til os almindelige mennesker gang på gang redder kloden fra vanvittige videnskabsmænd og voldelige monstre i ét væk dag og nat.

  Både mandlige og kvindlige superhelte

  Det er derfor heller ingen overraskelse, at manges første tanke, når de bliver inviteret til temafest eller kostumebal, netop superhelte i farverige dragter - og det gælder altså både mandlige og kvindlige superhelte. Det er et fornøjeligt syn at se de mange superhelte samlet i stuen med et velkomstglas i hånden, mens Superman og Batman får sig en snak med en skål snacks imellem sig. Men det er intet at regne i forhold til et fyldt dansegulv med bølgegang i blå og grå muskelmasse – og måske endda i en kinddans med Superwoman eller en Heidi med tyrolerkostume på!

  De fleste børn i dag kender bedst superheltene fra filmene i biografen og i tv eller fra computerspil, men det gør ikke deres fascination mindre af de gamle helte med de ældgamle dyder og heltegerninger. På Festli.dk finder du selvfølgelig også superhelte kostume til dine børn, så de kan være med i løjerne. Og udvalget er også stort til voksne - både mænd og kvinder. Flere af kostumerne findes endda som morphsuits.

  Så der er ingen grund til at lade alle andre vise muskler, når du har muligheden for at overtrumfe dem alle med et superhelte kostume fra Festli.dk. Måske dit superhelte kostume endda skal toppes op med en af maskerne fra vores sortiment?