Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Superman kostumer og udklædningstøj

Sorter faldende

6 vare(r)

Sorter faldende

6 vare(r)


Er det en fugl? Er det et fly? Nej, det er Superman! Han er en af de kendteste figurer i tegneserieverdenen nogensinde, og ovenstående citat er fra de første tegnefilm med manden af stål. Der er derfor overhovedet ingen tvivl om, at du med valget af et Superman kostume til udklædningsfesten får alle andre gæster til at spærre øjnene op og rette opmærksomheden i din retning.

Små drenge og voksne mænd vil være Superman

Lige siden Superman historierne blev berømte i hele verden, har Superman kostumer været i høj kurs til festlige lejligheder med udklædning på programmet. Du tror måske at det kun er veltrænede herrer, der kan trække dragten over hovedet og svinge med kappen. Men det er også et populært valg for de knapt så veltrænede, for det ses som et humoristisk og selvironisk træk, som skaber glæde og latter ved bordene.

Ingen superhelt er større end Superman, og hvis du drømmer om at udleve drømmen om at redde Jorden – eller i det mindste udklædningsfesten, så kan valget af Superman kostumet det helt rigtige – uanset størrelse og muskelmasse under den blå dragt og den røde kappe med det berømte ’S’ påsat. Til kvinderne har vi også et superwoman eller supergirl kostume.