Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Superwoman / Supergirl kostumer

Sorter faldende

1 til 20 af 27

Sorter faldende

1 til 20 af 27


Supermans kvindelige modstykke hedder Superwoman, og hun blev set første gang i tegneserien tilbage i 1943. Dengang gjorde teenage drengene meget store øjne, da de så den nye, sexede karakter tage den stramme blå dragt og kappen på, for at flyve ud og bekæmpe kriminalitet og overgreb i den amerikanske underverden. Mange kvinder vælger i dag at købe et Superwoman kostume til udklædningsfesten på Festli.dk, for med den udstråler du både stærk selvstædighed og handlekraft – selvom du ikke ligefrem flyver rundt blandt festens øvrige deltager eller lægger arm med gutterne oppe i baren.

Nej det er mere budskabet i at være en moderne superkvinde, der får kvinderne til at vælge dette kostume som voksne. I dag er en Superwoman jo en ganske almindelig husmor, der tager sig af børnene, går på arbejde og i vid udstrækning er det fundament, der holder sammen på hjemmet og familien. Derfor er der al mulig god grund til stolt og med et smil på læben at trække i et Superwoman kostume, når du tager til kostumefesten.

Superwoman - den voksne superkvinde

Ligesom med Catwoman og andre kvinder kendt fra tegneserierne er Superwoman udsat for stor opmærksomhed, når hun indfinder sig til fest. Det skal du naturligvis udnytte på det groveste, så du kan komme i sjove samtaler og få en sving-om med de mest attraktive blandt gæsterne. Du vil opdage, at du med et Superwoman kostume er et naturligt midtpunkt for festlighederne, og at der er adskillige blandt de mandlige gæster, der hellere end gerne prøver at tæmme kvinden under kappen. Du har jo ikke noget at frygte. Med dine overmenneskelige kræfter og stærke vilje kan du roligt valse videre til næste offer for en moderne superkvindes evner. Det gør altså denne udklædning ekstremt populært blandt voksne kvinder.

Du kan lede efter sjovt ekstra tilbehør til dit Supergirl kostume, hvis du skulle have lyst til at gøre lidt mere ud af karakteren. Måske det kunne være sjovt at udstyre kostumet med en hat eller taske, der leder tankerne i alle mulige andre retninger og dermed overrasker de andre gæster til festen.

Sæt streg under dit selvværd og vælg et Supergirl kostume

Supergirl er som det vel næsten giver sig selv den kvindelige modpart til Superman. De er begge superhelte, der oprindelig stammer fra tegneseriens verden, dengang de lå på ethvert drenge- og pigeværelse i det meste af verden. Supergirl kostumer er et sjovt alternativ til en udklædningsfest, hvor du som kvinde måske kan sætte en streg under dit selvværd med netop dette kostume. Som kvinden, der klarer alt i hverdagen fra familie, kæreste og job, så er en Supergirl særdeles klædelig til dig også!

Ligesom med Superman er også Supergirl i blå og røde farver. Den tæt siddende dragt er blå, men til forskel på den mandlige modpart bærer Supergirl rød nederdel og ikke shorts uden på dragten. Kappen er tilsvarende rød, som vi kender den ligesom de lange støvler har samme farve.

Der findes forskellige måder at præsentere sig selv på, og du må med dit valg af kostume selv vurdere, i hvor høj grad du er den bomstærke Supergirl, den frække eller den overgearede og sjove Supergirl. Vi tør godt garantere, at du uanset hvilken type superkvinde, du er, skaber tilstrækkelig med opsigt til festen.