Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Sygeplejerske og Læge kostumer

Sorter faldende

1 til 20 ud af 38

Sorter faldende

1 til 20 ud af 38


Sygeplejersker over hele verden har gennem alle tider måtte finde sig i at blive betragtet med indimellem glubske blikke fra mænd der synes, at sygeplejerskernes hvide og tillukkede kittel er af en helt speciel kaliber. Det handler selvfølgelig om, at rigtig mange mænd finder uniformen fræk og supersexet, og det er en antagelse, som adskillige film og romaner kun har bekræftet gennem mange år. Gang på gang viser mere eller mindre lødige undersøgelser, at sygeplejerskerne er helt i toppen blandt mændenes hedeste fantasier, lidt ligesom stuepigen og sekretæren.

Måske synes du som kontormus eller servitrice at det er en smule uretfærdigt, at bare fordi visse kvinder arbejder i et bestemt fag, står stærkt markeret som blinkende røde lamper på mændenes observationsradar. Men så er der heldigvis god hjælp på vej til de kvinder, som gerne selv vil prøve at komme ind på radaren og selv være centrum for den ultimative opmærksomhed til en kostumefest, hvor det jo handler om at lave lidt fest i gaden og måske endda få beundrende blikke fra ivrige øjne.

Sygeplejerske udklædning - mest for kvinder

Du kan finde flere forskellige sygeplejerske kostumer på Festli.dk, hvor du selvfølgelig også finder de udvalg, der virkelig pirrer til fantasien – også langt mere end på sygehusets gange i virkelighedens verden. Her finder du al den opmærksomhed, du måske higer lidt efter i din dagligdag.

Kostumefester er godt nok kun en fest, der foregår en enkelt aften eller to på et helt år. Men det er alligevel en fantastisk mulighed for at teste sig selv i forhold til at definere sig selv som et andet menneske. Det kan måske lære dig at kende dig selv bedre? Det kan måske få dig til at realisere nogle drømme, du altid har haft – og det kan igen sparke liv i andre drømme, du kan tage med dig fra festen og frit bruge på alle årets andre dage. Så tag blot fat i på drømmen og nyd den udelte interesse fra de andre gæster og invester i et sygeplejerske kostume.

Kostumer og uniformer fra det virkelige liv har altid været populære valg til udklædningsfester for både børn og voksne, kvinder og mænd. Umiddelbart er det jo ikke noget særligt at klæde sig ud som en person, der blot har et job, der kræver en særlig uniform eller type tøj. Men det er der altså alligevel efterspørgsel efter. Det skyldes jo, at det kan være en sjov idé at være pilot, sygeplejerske, politibetjent eller læge for en dag, når man nu engang har et arbejde, der er langt fra den type job i det daglige.

Der hersker også en del respekt og mystik om lægen i den hvide uniform. Det er lægen, derfor mange er budbringer af bude lykkelige og ulykkelige begivenheder i livet, så han eller hun fremstår i en helt særligt lys og med respekt for deres fag. Det er heller ingen hemmelighed, at lægen er blevet et symbol på hemmelig kærlighed i og med de berømte og berygtede lægeromaner har berettet om mange hede romancer, der har gjort lægen endnu mere eftertragtet.

Læge udklædning er også for mænd og børn

Børn og unge kan også sagtens benytte et læge kostume, da det er en sjov og sød ting at se drengen eller pigen i uniformen og klar til at lytte på lungerne med stetoskopet og se med pandelampen ned i halsen på den andre børn. Samtidig kan det måske sætte gang i drømmen om selv at blive læge en dag, og det er vel ikke den værste drøm om fremtiden, man kan have i den alder.