Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Se video Sygeplejerske kostume til kvinder, som består af en hvid kjole og hat, begge med røde detaljer, deriblandt en rød lynlås foran. Tilføj et par hvide fiskenet strømper for at fuldende det sexede kostume, som er perfekt til udklædningsbegivenheder som karneval.

Sygeplejerske kvinde kostume

    Medfølger:  
  • Hat
  • Kjole
Sygeplejerske kostume til kvinder, som består af en hvid kjole og hat, begge med røde detaljer, deriblandt en rød lynlås foran. Tilføj et par hvide fiskenet strømper for at fuldende det sexede kostume, som er perfekt til udklædningsbegivenheder som karneval. Brug størrelsesguiden herunder til at finde den størrelse der passer dig.
199 DKK
(Fri fragt over 350 DKK)

Vælg Størrelse :

* Påkrævede felter

199 DKK
  • Danmarks bedste udvalg
  • Prisgaranti på alle varer
  • Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • Forskellige leveringsmuligheder
  • Rabat ved køb over 1.000 kr.
Videopræsentation
Detaljeret vareinformation

Varenummer: S220160

Sygeplejerske kvinde kostume til kvinder (voksne).

Kategorier: Sygeplejerske, Karnevalskostumer, Alle kostumer , Sidste skoledags kostumer , Læger & Sygeplejersker , Kvinde kostumer, Sexede kostumer - FEVER, Kvinder, Læge & sygeplejerske, Kvindekostumer, FEVER sexede kostumer, , Populære Karnevalskostumer, Alle Voksen kostumer, All

Leverandørbeskrivelse: Fever No Nonsense Nurse Costume, White, with Dress and Hat. Fever Range. Fever Fancy Dress. Dry Clean Only.
Gør fyrene bløde i knæene med vores forførende, sexede sygeplejerskekostume. Dette kostume leveres komplet med en rød og hvid, kort kjole med en lynlås på forsiden, så du selv bestemmer, hvor afslørende du vil være, og en matchende sygeplejerskehat, som har et rødt kors på forsiden. Glem ikke at tilføje et par af vores hvide strømper for at fuldføre det sexede look.