Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Se video Sygeplejerske kostume til kvinder. Udover den blå- og hvidstribede kjole med hvide blonder medfølger et hvidt forklæde og hat, hvorpå der er en rød firkant med et hvidt kors. Det vil være oplagt at tilføje et stetoskop, et par sygeplejerske strømper og et sygeplejerske strømpebånd til det sexede kostume.

Sygeplejerske kvinde kostume

    Medfølger:  
  • Forklæde
  • Hat
  • Kjole
Sygeplejerske kostume til kvinder. Udover den blå- og hvidstribede kjole med hvide blonder medfølger et hvidt forklæde og hat, hvorpå der er en rød firkant med et hvidt kors. Det vil være oplagt at tilføje et stetoskop, et par sygeplejerske strømper og et sygeplejerske strømpebånd til det sexede kostume. Brug størrelsesguiden herunder til at finde den størrelse der passer dig.
219 DKK
(Fri fragt over 350 DKK)

Vælg Størrelse :

* Påkrævede felter

219 DKK
  • Danmarks bedste udvalg
  • Prisgaranti på alle varer
  • Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • Forskellige leveringsmuligheder
  • Rabat ved køb over 1.000 kr.
Videopræsentation
Detaljeret vareinformation

Varenummer: S244770

Sygeplejerske kvinde kostume til kvinder (voksne).

Kategorier: Sygeplejerske, Læge, Alle kostumer , Læger & Sygeplejersker , Kvinde kostumer, Læge & sygeplejerske, Kvindekostumer, Alle Voksen kostumer, Alle kostumer, Sygeplejerske og Læge kostumer, Kostumer til kvinder

Leverandørbeskrivelse: Nurse Naughty Costume, Blue, with Dress, Apron and Hat. Adult Fancy Dress Costumes. Hospital Fancy Dress. Dry Clean Only.
Blænd manden i dit liv og klæd dig på i vores frække sygplejerskekostume, som indeholder en blå og hvid, nålestribet, kortærmet kjole med en hvid krave, en sygeplejerskehat med et rødt kors og et forklæde – også med et rødt kors. Forklædet kan bindes om taljen. Glem ikke at tilføje vores jumbo sprøjte, et stetoskop eller et par af vores hvide strømper for at fuldende dit look.