Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Sødt sygeplejerske kostume til kvinder, hvor der medfølger en grøn kjole med påsyet forklæde og hat. For at fuldende looket kan du tilføje et par hvide net strømpebukser og et stetoskop. Kostumet passer rigtig godt til dit næste event med hospitalstema.

Sygeplejerske kvinde kostume

    Medfølger:  
  • Forklæde
  • Hårpynt
  • Kjole
Sødt sygeplejerske kostume til kvinder, hvor der medfølger en grøn kjole med påsyet forklæde og hat. For at fuldende looket kan du tilføje et par hvide net strømpebukser og et stetoskop. Kostumet passer rigtig godt til dit næste event med hospitalstema. Brug størrelsesguiden herunder til at finde den størrelse der passer dig.
79 DKK
(Fri fragt over 350 DKK)

Vælg Størrelse :

* Påkrævede felter

79 DKK
  • Danmarks bedste udvalg
  • Prisgaranti på alle varer
  • Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • Forskellige leveringsmuligheder
  • Rabat ved køb over 1.000 kr.
Detaljeret vareinformation

Varenummer: S258700

Sygeplejerske kvinde kostume til kvinder (voksne).

Kategorier: Sygeplejerske, Højtider, Alle kostumer , Læger & Sygeplejersker , Voksen kostumer, Læge & sygeplejerske, Kvindekostumer, Kostumer under 100 kr., Alle kostumer, Højtider, Festtøj, Sygeplejerske og Læge kostumer, Fastelavnskostumer til voksne

Leverandørbeskrivelse: Scrub Nurse Costume, Green, with Dress, Mock Apron & Headpiece. Adult Fancy Dress Costumes. Hospital Fancy Dress. Dry Clean Only.
Vores populære, nuttede sygeplejerskekostume får alle drenge til at ønske, at de bliver checket af dig. Kostumet leveres med en grøn kjole med et vedhæftet, hvidt forklæde med en rød cirkel og et hvidt kors trykt i midten. Kjolen har hvide manchetter, en hvid krave, og bagsiden af kjolen er ensfarvet grøn med en elastik i taljen. Også inkluderet i kostumet er en hvid hovedbeklædning med en rød cirkel og et hvidt kors. Glem ikke at tilføje et stetoskop for at fuldende dit look.