Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Toga kostumer

Sorter faldende

1 til 20 af 66

Sorter faldende

1 til 20 af 66


Toga, toga, toga gjaldede det fra 1980’erne, hvor Toga partyer begyndte at blive en yderst populær udklædning til de særlige togafester, hvor alle deltagerne ankom i den ene eller anden form for udklædning i et lagen. For på latin betyder toga nemlig noget i retning af tildækket, og det er nemlig præcis det, det hele går ud på med toga kostumerne.

Find tilbage til det enkle og ligefremme med toga udklædning

Kostumet er nemlig det samme, som de ædle romere engang bar i oldtiden, da romerne lagde hele Europa under sig med imponerende snilde og militærisk finesse. Vi ser dem på de gamle statuer og i film, hvor romernes intriger og mægtige erobringer er blevet udødeliggjort for generationer og atter generationer flere tusinde år senere.

Toga kostumer er især brugt i forbindelse med netop temafester a la togafester, men man kan sagtens bruge kostumet i forbindelse med andre udklædningsfester eller -traditioner. Det hvide klæde om liv og overkrop kan i øvrigt sagtens benyttes af kvinder også, for der er jo ingen grænser i den forbindelse, når vi taler om toga kostumer og togafester. Det samme gælder i forhold til hvad du gemmer under togaen – det er helt op til dig selv.