Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Tyrolerhatte

Sorter faldende

17 vare(r)

Sorter faldende

17 vare(r)


’Du burde købe dig en tyrolerhat’. Sådan lød et dansk partyhit i 1970’erne, og det er en sang, som mange stadig synger med på den dag i dag. For der er noget nærmest magisk over den for mange lidt fjollede hat, der er symbol på tyrolerfester og oktoberfester, og i det hele taget fester, hvor man ikke tager sig selv alt for alvorligt men til gengæld sætter samvær og fællessang øverst på ønskelisten.

Til en rigtig tyrolerhat hører naturligvis et tyroler kostume, både for kvinder og mænd, som man kan tage på alt efter temperament. Men på selve hatten skal der gerne sættes en påfuglefjer eller i det mindste fjer, for det gør man på en tyrolerhat, der oftest er i grøn filt men som også kan være i brunlige eller grålige toner. Hatten bæres flot sammen med både en tyrolerkjole og et sæt ægte lederhosen.

Tyrolerhatte er sjov udklædning

Mange tror nok, at hatten kun er for mænd, men kvinder kan jo sagtens tage den på, for det yder både damen og hatten retfærdighed med den overraskende og lidt frække kombination. Uanset om kvinden eller manden iklæder sig det øvrige tyrolertøj, så er scenen sat med hatten, der udstråler uhøjtidelig fest og party med øl eller drinks i hånden.