Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Tyrolerkjoler (Dirndl og Heidi kostumer)

Sorter faldende

19 vare(r)

Sorter faldende

19 vare(r)


Heidi hej-ho. Enhver kostumefest med respekt for sig selv har en Heidi med – måske endda bag baren. Et Heidi kostume i form af en tyrolerkjole stammer fra traditionerne ved Oktoberfesterne i det sydtyske, schweiziske eller østrigske alper, hvor Heidi huserede som et uskyldigt, og åbenhjertigt, forældreløst barn, der passede sin onkel og tantes geder i Alperne og blev alles ven i bjergbyerne. Børnehistorien er blevet filmatiseret mange gange, og bøgerne er læst af alverdens børn.

Dirndl og Heidi kostumer og udklædning

Med tiden har historien om Heidi i Alperne udviklet sig i retning af mere voksne alpepiger, der er søde og venlige kvinder, der forstår at hjælpe og samtidig bibringe glæde til for eksempel tyrolerfester og deslige i den del af Europa, og det har smittet af på resten af Europa, hvor tyrolerkjolen er blevet en trend i sig selv.

Nu om stunder er det derfor også blevet de voksne kvinder, der tager Heidi kostumer på til for eksempel temafester med god ølmusik som tapet. Kostumet har bevaret den praktiske alpedragt fra for over 100 år siden med kort sommerkjole, korset, strømpebukser og ikke mindst søde fletninger i håret. Tilsæt eventuelt dine egne associationer med dit Heidi kostume i form af din Dirndl kjole.

Imens kvinderne klæder sig i tyrolerkjoler eller Dirndler for at ligne Heidi og de andre tyrolerpiger, så klæder mændene sig traditionen tro i flotte lederhosen i ægte læder eller ruskind - på den måde bliver I det perfekte tyrolerpar. Begge køn kan for så vidt sætte prikken over i'et ved at tage en tyrolerhat på - så er I for alvor klar til Oktoberfesten.

Oktoberfesten er en tysk tradition, der også er ved at blive populær herhjemme. Til oktoberfesten hører en speciel udklædning, som har medført, at oktoberfesten er blevet et populært tema til mange temafester. Til oktoberfesten hører nemlig det velkendte tyrolertøj, som er noget for sig. Hos os finder du flotte tyrolerkjoler til kvinder, der vil lede tankerne hen på masser af øl og god stemning i oktober. Er du kvinde eller pige, finder du hos os mange flotte tyrolerkjoler, hvor der helt sikkert er en, der vil falde i din smag. Er du inviteret til tyroler- eller oktoberfest, eller leder du bare efter et sjovt kostume til fastelavn, er vores tyrolerkjoler det rette for dig. 

Vil du have en Dirndl eller Heidi tyrolerkjole?

Hos os finder du mange muligheder inden for flotte og autentiske tyrolerkjoler. Blandt andet de klassiske Dirndl og Heidi kjoler, der helt sikkert vil være et hit blandt de andre gæster. Vores mange muligheder gør, at du kan finde frem til lige præcis den tyrolerkjole, der passer bedst til dig. På den vis kan du føle dig godt tilpas i din kjole, mens du er til oktober- eller tyrolerfest. Vil du være festens smukke midtpunkt, er vores kjoler en stor hjælp.

Udklædning til enhver lejlighed

Hos Festli.dk er vi specialister i alt, der har med fester og fejring at gøre. Derfor sørger vi for alt det, du skal bruge til at sikre dig og de andre gæster en fantastisk og mindeværdig aften i udklædningens tegn. Hvad enten du er inviteret til oktoberfest, Halloween fest eller noget helt tredje, kan du finde det rette udklædning hos os. Vores store sortiment sørger nemlig for, at der er noget for enhver smag. Mangler du en tyrolerkjole til oktoberfesten, et uhyggeligt kostume til Halloween festen eller noget helt tredje, er vores webbutik altså det rette sted for dig.